En ny avhengighet- hvert eneste år

Heldigvis er ikke denne avhengigheten skadelig- det er bare Care Bears! Det er kanskje noen av dere som husker serien fra Fox Kids om de søte bjørnene med pels i pastellfarger som kom ned på jorden for å hjelpe ensomme barn? Det var en av mine favorittserier, og tro det eller ei- jeg har faktisk sesong 1 på DVD.

Jeg var så heldig å bli hekta på klesmerket Iron Fist rett etter at de kom ut med en kolleksjon i samarbeid med skaperne av Care Bears, og jeg har derfor kjøpt en del av tingene. Endelig hadde jeg litt hell også, fordi jeg fikk kjøpt tingene på både black friday og når det var julesalg!

 

Jeg lekte faktisk med idéen om å lage en videoblogg for å vise alle tingene, istedenfor å bare legge ut bilder! Dette må eventuelt bli når jeg får opp energien til å sminke meg igjen, så jeg jobber for at det skal bli snart. simple_heart_pink

 

#CareBears #Kawaii #Creepycute #Creepykawaii #Pastelgoth #Nugoth #Bubblegoth #Ironfist #Pastel #Goth

8 kommentarer

vrangvillig

18. januar 2016 kl. 20.42

Hva med bilder uten sminke ?
Sikker på at du er fin uten å;-)

Svar til denne kommentaren

Stine Tokle

18. januar 2016 kl. 22.24

Cute <3 Kjøpte meg en care bear pysj her en dag :D

Svar til denne kommentaren

padmesophie

18. januar 2016 kl. 23.00

vrangvillig: Hehe, du får bare se på instagramen min- der er jeg ofte uten sminke :) Liker å sminke meg før jeg filmer (fordi jeg føler meg finere, obviously).

Svar til denne kommentaren

padmesophie

18. januar 2016 kl. 23.03

Stine Tokle: Fra Cubus? Det er det øverste bilde av! Den er så utrolig deilig, og jeg går med den nesten hele tiden haha :')

Svar til denne kommentaren

jknegledesign

22. januar 2016 kl. 11.10

Sååå søte! Jeg så faktisk aldri på carebears jeg, iallefall ikkke som jeg husker, men synes de er utrolig søte da ^^
De er så kule disse hjerte studs sakene! Har så lyst på sånne selv, men kan ikke bruke slikt, haha xD

Svar til denne kommentaren

padmesophie

22. januar 2016 kl. 14.20

Serien var bare ekstremt søt og fin, og ga meg faktisk håp da jeg var yngre :') Ja, de er superkule! Bruker de ikke så mye selv, og spesielt ikke nå, men de er fine til pynt i walk-in garderoben min når den blir ferdig :D

Svar til denne kommentaren

jknegledesign

22. januar 2016 kl. 14.27

awww ^^
åååh, heeldig! Vill også ha walk-in garderobe! Får smiske til samboern når vi får kjøpt oss hus, haha xD

Svar til denne kommentaren

padmesophie

22. januar 2016 kl. 14.39

Jaa! Er et rom som ligger innenfor soverommet vårt i huset som endte som garderobe :')

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen