Guilt free matinnkjøp

Da Petter og jeg var i Sverige forrige dagen tok virkelig nysjerrigheten min overhånd på alle glutenfrie og veganske produkter jeg ikke har prøvd før (mye nytt var i hyllene!), og det skader jo ikke å prøve?

 

    

Landbrødmiksen og soyamelken fra Alpro med sjokoladesmak har jeg smakt før, og de er virkelig supergode! I tillegg er soyamelken fra Alpro tilsatt både proteiner, kalsium og vitamin B2, B12 og D, til alle dere som drikker vanligmelk på grunn av næringsstoffene. Visste dere forresten at mennesker ikke trenger kumelk? Melka har mye næringsstoffer, men faktum er at melka er beregnet for kalver for at de skal vokse seg store og sterke, og ikke bli syke. Det finnes mange andre steder og hente disse vitaminene og mineralene fra for oss mennesker, så hvorfor ikke la kuene være i fred? ^^

Alle produktene er kjøpt på Maximat på Nordbysenteret.

#Vegansk #Vegetar #Vegetarmat #Kosthold #Glutenfritt #Laktosefritt #NoCow #Helse

2 kommentarer

Charlotte og Sarah

16. januar 2016 kl. 11.08

SÅ utrolig mye kjekk glutenfri mat! Gleder meg til å dra å få handlet inn litt på maximat selv, er jo så dyrt her i Norge og utvalget der har jeg hørt er så utrolig mye bedre! :)

Svar til denne kommentaren

padmesophie

16. januar 2016 kl. 13.17

Charlotte og Sarah: Du burde glede deg! Er to store hyller med masse mat, alt fra pasta til brød, kjeks og frokostblandinger, og det meste koster mindre enn her i Norge :D

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen