Nytt år, nye muligheter

Da jeg skrev overskriften ble jeg klar over hvor klisjé det faktisk er å si noe slikt. Et nytt år vil jo ikke nødvendigvis si at du får nye muligheter, ikke at ting blir bedre eller forandret heller- men for meg blir det det.

28. desember fikk jeg nemlig melding fra skatteetaten/folkeregisteret om at navnendringen min ble godtatt. Jeg heter ikke lenger Milla Sophie Kristiansen, men Padmé Sophie Kristiansen. Hvor fantastisk er ikke det? Jeg har også fått brev av NAV, og nå har jeg enda en ting mindre å bekymre meg for. Det er så deilig!

Nyttårsaften var herlig, og jeg var så heldig å få feire den med Emine, Petter, Eskil og Marius. En fantastisk hund og tre fantastiske mennesker. Jeg kunne ikke ønsket meg noe bedre! 2015 var heller ikke så ille, med tanke på hvor mye jeg har fått utrettet til tross for sterk depresjon og angst. Men ikke minst må jeg få lov til å takke alle dere som fortsatt leser bloggen min og gir meg tilbakemeldinger! Det er kjempehyggelig og jeg setter veldig stor pris på det. 🙂

Ikke den beste kvaliteten, men juletreet står i veien for der jeg pleier å ta bilder, hehe.. Her har jeg på meg yndlingsbuksen min fra Iron Fist! Cardiganen som «hører» til i settet er like fin. ^^ Jeg må forresten få tatt bilde av alt jeg har kjøpt derfra, fordi det er så ekstremt mye fint og nærmest perfekt.

#PadmeSophie #Ironfist #Nyttår #Nyttårsaften #Aspergerblogg #Nyblogg #Nystart 

4 kommentarer

Stilig outfit og gratulerer med navneskifte! Jeg kan tenke meg dette var en stor lettelse for deg :-)
Akkurat nå har jeg faktisk en konkurranse gående på bloggen min der jeg gir bort en splitter ny 2XU kompresjonstights til en heldig mann eller dame! Ta gjerne turen innom hvis du ønsker å delta på konkurransen :-)
Ha en fortsatt fin fredag!

Svar til denne kommentaren

padmesophie

15. januar 2016 kl. 18.15

Tiril Sørensen: Tusen takk! Ja det var en utrolig stor lettelse :)
Wow, det skal jeg sjekke ut! Ha en super dag videre, du også!

Svar til denne kommentaren

lhhope

17. januar 2016 kl. 22.49

Åh, deilig bukse! :-D

Svar til denne kommentaren

padmesophie

18. januar 2016 kl. 00.28

Den er utrolig deilig! ?

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen