Smashbox try it kit

For første gang på utrolig lenge skal jeg prøve noe nytt innen kosmetikk! Da jeg var i Sverige for noen uker siden gikk jeg forbi Kicks på Nordbysenteret, og jeg klødde i fingrene etter å gå inn. Jeg fant frem telefonen, slo på mobildata og fant frem Peta sine sider for å kryssjekke merker mot listene deres. Hver gang jeg går gjennom denne rutinen blir jeg misunnelig. Misunnelig på de som kan gå inn i en butikk, se seg om litt før de finner noe de vil ha, plukker det ut, betaler og går ut av butikken med god samvittighet fordi de bare ikke bryr seg. Dyrenes skjebne har ikke noe med dem å gjøre, så hvorfor stresse rundt med å kryssjekke lister?

Jeg fikk hjelp av en dame som prøvde å overbevise meg om at både Clinique og Bobbi Brown som også tilhører Estee Lauder var dyrevennlige. Jeg svarte at det er de ikke, for de står fortsatt oppført på PETA sine lister som dyretestere. Denne salgsdamen trodde virkelig ikke på meg, men hva gjør vel det? Jeg bryr meg om hva jeg har på huden min. Etter å ha fått hjelp av en annen ung jente, med like lys hud som meg, bestemte jeg meg fornøyd for å prøve Smashbox sitt try it kit som inneholder en kabukikost, primer, foundation og pudder.

IMG_6317 IMG_6319 IMG_6321

Jeg valgte også denne BB kremen fra Kicks sitt eget merke (som også er dyrevennlig). 🙂

Har du prøvd Smashbox? Og går du bevisst inn for å finne dyrevennlige produkter?

#Smashbox #Sminke #Kosmetikk #Dyrevennlig #Vegansk #Kicks #PETA #NOAH #Dyrsrettigheter

2 kommentarer

Sofie

23. januar 2016 kl. 00.26

Du burde sjekke ut YouTube kanalen boxes of foxes. Eller i det minste to av videoen der
Hun snakker om hennes favoritt sminke som er vegansk og merker mange tror er veganske som ikke er det. Altså at et merke eies av et annet selskap som støtter testing på dyr eller bruker animalske produkter i produktene sinne så når du kjøper det så støtter du det dårlige selskapet, økonomisk.
https://m.youtube.com/watch?v=DXgvm6HPWlw
https://m.youtube.com/watch?v=PoCdwrPUu2I

Svar til denne kommentaren

padmesophie

23. januar 2016 kl. 00.59

Sofie: Jeg er klar over at mange av de veganske og dyrevennlige merkene er eid av større selskaper slik som L'Oreal, som er en av verstingene. The Body Shop er et av disse merkene. Personlig har jeg ikke noe i mot å fortsatt bruke The Body Shop ettersom de har hatt den samme policyen på dyretesting siden tidenes morgen. Jeg ser hvorfor mange føler det er hyklerisk - og det respekterer jeg 100%, men jeg ser også på det fra den vinkelen at HVIS folk ender opp med å bare kjøpe fra merkene de "eier" som er dyrevennlige og mest vegansk så vil L'Oreal endre sine metoder in time. Jeg vet at det ikke kan skje på 1,2,3, men det er en tankegang jeg støtter 100% og synes er logisk. :)

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen