Det beste jeg noen gang har gjort!

Altså, det å bytte til blogg.no. For meg er tilbakemeldingene jeg har fått fullstendig overveldende, selv om det kanskje ikke virker som så mye for en annen person. Det at innleggene jeg poster blir kommentert, likt og delt betyr hele verden for meg, for det å skrive er en av de få tingene jeg har. Så tusen, tusen takk, alle sammen!

Dagen i dag og i går har gått med til å fortsette å fikse her hjemme. På tross av at vi har bodd her over et år er ting fortsatt ikke ferdig, men det er ikke så rart med tanke på at ikke alle rommene er pusset opp på en gang (og kjøkkenet står fortsatt igjen!). På torsdag brukte jeg faktisk et par timer på å male bilderammer, fordi jeg fant ut at det var en god måte å få tankene litt bort og dermed utrolig bra terapi, hvertfall for meg.

På mandag skjer det noe utrolig spennende. Noe som egentlig har vært et lite mål i seg selv med det at jeg skriver og alt det jeg deler med omverdenen. Jeg er smålig overtroisk så jeg vil ikke «jinxe» det ved å fortelle noe, men jeg er utrolig spent og gruer meg ekstremt. Men det skal gå bra! 

Med dette og alle tankene jeg har i hodet så tenkte jeg å dele to bilder fra sommeren 2012. Jeg husker enda hvor misfornøyd jeg var med kroppen min og alt, mye på grunn av et voldelig forhold, men mest av alt var jeg fortsatt ikke frisk fra spiseforstyrrelsene og så på meg selv som utrolig stor og følte meg som en ku. (Beklager så mye om dette påvirker noen i negativ grad, er triggende eller provoserende. Husk at jeg den dag i dag faktisk er overvektig i følge BMI med muskler og hele pakka.)


 

#fremtid #fortid #spiseforstyrrelser #psykisksyk #asperger #autisme

4 kommentarer

jknegledesign

6. februar 2016 kl. 22.44

Skjønner godt hva du mener, det gjør virkelig dagen bedre av å se at noen har kommentert ^_^
Så fin du var på bildene! :D Pssh, du er ikke overvektig, farlig å høre på BMI kalkulatorer siden den ikke kan regne forskjellen på muskler og fett D:
Lykke til på mandag! ^^

padmesophie

7. februar 2016 kl. 17.38

jknegledesign: Det gjør den virkelig! ^^
Aww, tusen takk! Vel, jeg kan jo ikke akkurat overse at jeg har gått opp i vekt siden jeg flyttet ut hjemme, men når man er veldig deprimert og ikke orker tanken på å gå ut av sengen engang så blir det mye junkfood og cola men kanskje ett måltid om dagen.. Dét er jo ikke bra for forbrenninga! :p Men nei, BMI kalkulatorer er faktisk ikke til å stole på.
Tusen, tusen takk! :D

Svar til denne kommentaren

Tomat og Agurk

7. februar 2016 kl. 08.50

Hei :)
Så fint at du opplever at folk engasjerer seg :) Vil tro folk synes det er kjempefint å lære av det du blogger om :)
Ønsker deg en fin dag :)

padmesophie

7. februar 2016 kl. 17.38

Tomat og Agurk: Tusen hjertelig takk! Ha en fin kveld :)

Svar til denne kommentaren

jknegledesign

7. februar 2016 kl. 19.06

Huff >< Har gått i den fella selv, er ikke så mye å gjøre med det når man er såppas deprimert :/ Da blir det fryktelig lett med dårlige matvaner desverre

padmesophie

7. februar 2016 kl. 20.05

jknegledesign: Ja.. :(

Svar til denne kommentaren

Melsom

17. juni 2016 kl. 20.54

Er ikke rart jeg var forelsket i deg på skolen :D :* sykt fin..

padmesophie

20. juni 2016 kl. 12.28

Melsom: Wow, hehe takk :)

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen