DIY: pen oppbevaring for sminkekoster

Da jeg viste bildene av badet vårt for noen dager siden fikk dere også et lite glimt av hvordan jeg oppbevarer sminkekostene mine. Det har jo i mange år vært veldig populært med DIY prosjekter, men jeg hadde ikke noe behov for å prøve meg frem før vi flyttet til vårt eget hus. Nå har vi en hel del her hjemme som enten er pyntet med diverse decor eller malt slik at det skal bli mer «oss» og «hjemme». ^^

Det er en del år siden jeg kjøpte inn rhinestones og diverse pynt fordi jeg en periode laget mye akrylnegler, så jeg visste at materialer kunne jeg få tak i på eBay. Boksene derimot googlet jeg i flere dager for å finne noe brukbart! Til slutt fant jeg 4 akrylbokser som er ment som penneholdere til 20,- stk på Jysk, som var 110% perfekte. Da var det bare å sette i gang 🙂 (Man må riktignok ha lim!)

I ettertid har jeg skiftet ut den lilla sanden fra en hobbybutikk med svart sand fra IKEA.

Har du gjort noe lignende selv? 😀

#diy #diyprosjekt #kosmetikk #sminkekoster #makeupbrushes #furless #morphebrushes #sminke

5 kommentarer

Katarina Hansen

21. februar 2016 kl. 20.31

Så utrolig kult :-)

padmesophie

21. februar 2016 kl. 20.33

Katarina Hansen: Tusen takk! :)

Svar til denne kommentaren

Anette

21. februar 2016 kl. 20.39

Det ble kjempekult! : D

padmesophie

22. februar 2016 kl. 18.33

Anette: Takk, det synes jeg også! :D

Svar til denne kommentaren

MariaExpressen

21. februar 2016 kl. 20.45

Så utrolig lite som skulle til for å gjøre det flott.

padmesophie

22. februar 2016 kl. 18.33

MariaExpressen: Ja, absolutt! Og gøy å få sitt eget preg på ting :)

Svar til denne kommentaren

Filippa & Safir

21. februar 2016 kl. 22.45

Å det var jo kjempe kult og enkelt, så utrolig kreativt (:

padmesophie

22. februar 2016 kl. 18.33

Filippa & Safir: Tusen takk :'D

Svar til denne kommentaren

Mari Alena

21. februar 2016 kl. 23.00

Utrolig lekkert :)
Det må jeg prøve ut selv :)

padmesophie

22. februar 2016 kl. 18.34

Mari Alena: Det burde du! Er utrolig deilig å sitte og "pusle" med slikt innimellom :)

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen