Gårsdagens hype

Gårsdagens hype, som jeg på forhånd ikke ville si noe om, var som flere nå vet et intervju med Empo TV. Intervjuet handlet om hvordan det er å leve med Aspergers syndrom og hvordan en typisk dag ser ut for meg. Grunnen til at jeg ble spurt er nettopp det at jeg blogger om det, og hele greia betyr så mye for meg! Det er på en måte det jeg har jobbet for, og derfor jeg startet å blogge- for å få frem informasjon, fjerne tabu og øke kunnskap. Dette var absolutt et steg i riktig retning for meg, og ikke minst var det en ny måte å utfordre meg selv og angsten på! 

For å være helt ærlig trodde jeg at jeg skulle dø i går. Rett før de kom var jeg så redd og engstelig at det var rett før det kom et panikkanfall. Heldigvis var Petter hjemme (litt ment to be at han hadde fri akkurat i går??) og kunne roe meg ned, så vi satt rett og slett å så på Baby Daddy mens jeg drakk masse vann og faktisk fikk spist frokost. I går var også første dagen jeg orket (les: måtte) sminke meg siden videobloggen jeg la ut, og jeg ble veldig fornøyd med sminken. For første gang på lenge endte jeg ikke opp med «cakey face» på grunn av foundation + pudder, så det var det litt lykke i. 

Senere på dagen dro vi til Sverige for en liten oppmuntring og belønning for at jeg klarte å gjennomføre hvor det ble pizza og jeg fikk endelig kjøpt meg en ny jakke! Jeg har all grunn til å være glad, og det er jeg virkelig, men jeg er også ekstremt sliten og utmattet så dagen i dag er så som så. Men hey, jeg gjennomførte mitt første intervju, så det er helt greit.

Face of the day (i går) med Kat Von D tatto liner og Kat Von D lilla leppestift med litt ombreeffekt ved hjelp av NYX jumbo pencil i hvit. ♥

#intervju #tvintervju #minhistorie #asperger #autisme #angst #depresjon #panikkangst #sosialangst #psykiskelidelser 

8 kommentarer

Stine Tokle

9. februar 2016 kl. 14.41

Fiine deg :)

padmesophie

9. februar 2016 kl. 14.45

Stine Tokle: Tusen takk, Stine! :')

Svar til denne kommentaren

Q. Vyvy

9. februar 2016 kl. 15.05

Kjempe vakker du er, wow! :-D

padmesophie

9. februar 2016 kl. 15.07

Q. Vyvy: Tusen takk! :'D

Svar til denne kommentaren

Benedicte Arntzen

9. februar 2016 kl. 15.39

du er såå fin!!

padmesophie

9. februar 2016 kl. 16.43

Benedicte Arntzen: Tusen takk :'D

Svar til denne kommentaren

Tina

9. februar 2016 kl. 16.35

Regnet nesten med at det var deg de kom til å spørre :) jeg ble spurt, men orket ikke fordi jeg har så mye vondt om dagen.

padmesophie

9. februar 2016 kl. 18.51

Tina: Det var trist å høre.

Svar til denne kommentaren

Tonje

9. februar 2016 kl. 18.45

Nydelig leppestift, du kledde den sykt!

padmesophie

9. februar 2016 kl. 18.51

Tonje: Tusen takk! :)

Svar til denne kommentaren

Emelie Karlsson

9. februar 2016 kl. 19.12

Kult, pen du er :)

padmesophie

9. februar 2016 kl. 19.42

Emelie Karlsson: Tusen takk :)

Svar til denne kommentaren

line larsen

9. februar 2016 kl. 21.18

så fin du er. håper det gikk bra på intervjuet i hvertfall, da :)

padmesophie

9. februar 2016 kl. 23.48

line larsen: Tusen takk! Det gikk kjempebra og det skrøt masse :D

Svar til denne kommentaren

Liv Hege Hagfors - lhhope

9. februar 2016 kl. 21.34

*Åh, fin du er <3

padmesophie

9. februar 2016 kl. 23.48

Liv Hege Hagfors: Tusen takk, fine deg <3

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen