I natt sa det stopp.

I natt sa det rett og slett stopp. Hodet ville ikke hvile, uansett hva jeg gjorde og da Petter hadde dratt halv fem hadde jeg ett sammenbrudd. 

Sliten av å være lei.
Sliten av å være deprimert.
Sliten av å være redd.
Sliten av å være usikker.

Av en eller annen grunn spurte damen på apoteket om jeg hadde sjekket nivåene av medisinene mine og hvordan de ligger i blodet mitt nå. Jeg har ikke tenkt på det, ettersom den første fastlegen min her i Sarpsborg aldri sa noe. Kommunikasjonsproblemer? Mye mulig.. Jeg må hvertfall ringe legen på mandag for å få en time så fort som mulig. Om det er slik jeg tror så er det en grunn til at jeg ikke klarer å komme meg ut av den onde sirkelen jeg havnet i for ett år siden. Det er en naturlig forklaring, og noe som man kan gjøre noe med. Frustrasjonen derimot kan ikke fikses på like fort. Frustrasjonen handler om tillitsproblemer og psykiatrien. Psykiatrien som ikke ser meg som person, som ikke klarer å sette seg litt inn i problematikken, selv om det finnes så mye info der ute. 

Er det greit å være frustrert da? Ja.


#asperger #autisme #aspergerssyndrom #sammenbrudd #depresjon #angst #psykiatri #psykiskelidelser

3 kommentarer

Q. Vyvy

12. februar 2016 kl. 17.40

Uff da.. :/ håper du blir bedre snart..

padmesophie

12. februar 2016 kl. 17.44

Q. Vyvy: Satser på at alt kommer til å bli bedre.. Er bare slitsomt å jobbe så hardt for det hver dag og enda ikke se noen endring :/ Forhåpentligvis kan legen hjelpe meg!

Svar til denne kommentaren

Q. Vyvy

12. februar 2016 kl. 19.23

Jeg slet veldig mye med depresjon, jeg dro meg selv ned og drepte all selvtillit og tilliten på meg selv av overtenking.. det var utrolig slitsomt når jeg også følte meg mentalt abused hjemme, fysisk også men jeg følte ikke smerte lenger. Etter at jeg flyttet ut av hjemmet og fikk min egen leilighet på alder av 16, klarte jeg å ta vare på meg selv, det var fortsatt trist på tanke at typen hadde nettop forlatt meg.. Men jeg fant kampsport, jeg fant thaiboxing og jeg ble forelska.. jeg endret meg mentalt og fysisk, jeg følte meg aldri truet og jeg lot aldri noen disrespecte meg lenger og tok meg selv høyere.. uansett om jeg mister en venn eller er ensom, vet jeg at jeg har kampsport.. og det har hjulpet meg de siste 8 måned, du burde prøve... :-) det er meditasjonen min.. Prøv!! :-) vil gjerne ta deg med hvis du er villig til å prøve

padmesophie

13. februar 2016 kl. 16.42

Q. Vyvy: Så flott at det funket for deg, og koselig at du synes jeg burde prøve! :)

Svar til denne kommentaren

Helene Aspergerinformator

13. februar 2016 kl. 14.33

Hei Padmé! Jeg skjønner godt at du er frustrert. Jeg håper du får hjelp til å bygge tillit, og at det er mange rundt deg som kan fange deg opp når du har det så vanskelig.

padmesophie

13. februar 2016 kl. 16.43

Helene Aspergerinformator: Jeg har heldigvis en god familie.. :)

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen