Noen ganger vil jeg også være overfladisk

Etter mye utmattelse de to siste ukene så fikk jeg lyst til å unne meg selv noen overfladiske «greier», og jeg klikket meg derfor inn på blivakker. Jeg foretrekker nemlig Blivakker fremfor Coverbrands, uten at jeg helt er sikker på hvorfor. Kanskje fordi det er så hype rundt Coverbrands, og at alle kjøper ting derfra, eller fordi jeg føler selv at de har bedre utvalg på de merkene jeg liker (som blant annet NYX og Beautyblender). Beautyblender og Real Techniques er også merkbart billigere på Blivakker enn på Coverbrands.

Tenkte nemlig at jeg skulle prøve starter kitet fra Real Tecniques ettersom så mange anbefaler det, men også 2 små (jeg trodde det bare var en i pakken!) Beauty Blenders ettersom jeg allerede er superfornøyd med de 3 store jeg har! Kontur og conceal kitet fra NYX er jeg veldig spent på ettersom den inneholder en gultone som er perfekt for å minimere de lilla posene man alltid får under øynene i stressperioder. ^^

Sammenligning på priser

Nyx contour and conceal kit – 159,- på Blivakker / 139,- på Coverbrands
Real Techniques starter kit – 189,- på Blivakker / 319,- på Coverbrands
Beauty blender micro mini – 149,- på Blivakker / 199,- på Coverbrands
Leppestiften er ikke tilgjengelig på Coverbrands.

Som dere ser så kommer Blivakker best ut på 3 av 4 med tanke på pris og utvalg, mens Coverbrands bare har ett av mine kjøp som 20,- rimeligere enn Blivakker. Prisen på starter kitet og micro mini er dessuten merkbart rimeligere på Blivakker enn på Coverbrands. Leveringstid på Blivakker er 1-4 dager med alltid gratis frakt, Coverbrands har 1-3 dager med gratis frakt. Men hva er 1 dag ekstra (i verste fall) å vente på billigere og mer utvalg? ^^

#overfladisk #syktperfekt #makeup #sminke #kosmetikk #dyrevennlig #realtechniques #beautyblender #nyx #blivakker #coverbrands

1 kommentar

fruframnes

20. februar 2016 kl. 18.38

Helt enig med deg. Jeg unner meg ofte sminke ting fremfor andre ting. hehe

padmesophie

20. februar 2016 kl. 18.43

fruframnes: Ja, sminke er mye bedre enn f.eks. godteri eller kake eller whatever haha :)

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen