En gave fra meg til dere – VP fashion hair extensions

Dette er IKKE et sponset innlegg.

Petter og jeg ligger begge to med feber, tett nese og tett hode, så dagen i dag ble ikke helt som planlagt.. Men dagen ble alikevel litt fin med mailen jeg fikk fra VP fashion i natt angående håret jeg kjøpte for en måned siden.


Jeg som mange andre jenter har ikke det lange, tykke håret jeg skulle ønske jeg hadde, så jeg har vært en flittig bruker av hair extensions siden 2010. Jeg har prøvd det meste av merker, i tillegg til både clips og tape. Jeg har brukt Glitter sitt fake hår, Sara’s remy clip on, Hair talk remy tape in, Luxushair remy clip on, eBaymerker remy tape og VP fashion remy clip on.

Av alt jeg har prøvd så kan jeg virkelig si at jeg bare er fornøyd med én- og det er VP fashion. For å oppsummere:

♥ Glitter sitt er billig og fake, det er null muligheter for å style.
Sara’s hair er ok men blir fort slitt, pluss at jeg faktisk mistet mitt eget hår der hvor clipsen satt.
Hair talk er bra, men for meg ble det litt for tynt hår i tillegg til at det er ekstremt dyrt (selv med ansatt rabatt).
Luxushair har jeg to dårlige erfaringer med, både med hår som ikke tar til seg farge, hår som er overbehandlet, dårlig kvalitet- men ikke minst ekstremt dårlig kundeservice. No thank you!
♥ eBaymerker- do I need to say more? Neida. Håret var ok, men ekstremt vanskelig å style, i tillegg til å dø fort. 

VP fashion derimot, er veldig bra. Jeg har kjøpt hår derfra to ganger, og jeg er like fornøyd. Håret jeg har valgt begge gangene er deres 613A DIY, men de har i tillegg både vanlige farger, crazy colors, ombre/balayage og du kan også velge en mix av alle. Disse er i clip on, men du kan også kjøpe 613A DIY tape in. De har med andre ord et stort utvalg i farger og kombinasjoner, men de har også uendelige med valg av både lengder og tykkelser- selv for de med ekstra tykt hår! Du kan velge silky straight eller silky wavy, men også om du vil ha blonde eller svarte clips (om du skal ha extensionet lyst eller mørkt). 

Nå har jeg en gave til dere, i samarbeid med damene hos VP Fashion!

På ditt neste kjøp kan du få US$10 avslag og et par med skjeletthårclips ved bruk av koden luckyu10, og denne utfyllingen av skjemaet før du betaler:

Dette er kun for dere, og jeg får ingenting for det, så om dere er nye til hair extensions eller gamle bekjente håper jeg virkelig at du tar denne sjangsen og prøver VP fashion, jeg kan garantere dere å bli fornøyd! Om dere lurer på noe angående orderen deres er det bare å sende en mail til kundeservicen service@vpfashion.com. Hyggeligere og mer hjelpsomme damer skal du lete lenge etter 🙂


Mine nåværende grå extensions. ^^


Mine tidligere blålilla extensions med skjellethairclips ~ ^^

#skjønnhet #hår #hairextensions #extensions #vpfashion #rabatt #gave #creepycute #bubblegoth #pastelgoth #ironfist #ironfistclothing

4 kommentarer

Isabl

9. mars 2016 kl. 17.09

Oi så gøy!! Jeg personlig har ikke bruk for extentions, men sikkert noen som blir veldig glad for en så fin og kul gave :-D

padmesophie

9. mars 2016 kl. 17.16

Isabl: Jeg håper det :D

Svar til denne kommentaren

Janne

9. mars 2016 kl. 17.34

Å så snill du er! Skal gjøre det tror jeg. Bestilte akkurat fra luxushair, men det ble drit fort slitt når jeg farga de, og tok ikke til seg fargen :(

padmesophie

9. mars 2016 kl. 18.16

Janne: Ugh, samme erfaringer jeg har.. Hjelper ikke uansett hvor mange toppbloggere som får gratis hår for at vi kjøper når håret ikke holder det det lover og kunderservicen er ekstremt dårlig.. :/

Svar til denne kommentaren

Malin

11. mars 2016 kl. 21.29

Kul hårfarge !!!!!!! Digger den !
Jeg har nettopp farget håret jeg kjøpte hos Isabella Hair for litt over 2 uker siden, fargenr 613 til en rosa ombre :-) Det tok til seg farge med en gang og ble dritfint :-) Kjøpte 220g settet deres, men de har ENDA større sett. Aldri sett det hos andre norske nettbutikker, kun i Usa, Australia osv. Har krøllet det og brukt rettetang. Tuppene på håret er like tykke som toppen, DET er ikke rapunzel eller luxushair! Lurer på hvorfor de selger oss så dårlig hår, gir de bedre hår til toppbloggere ?
Likte ikke håret fra Luxushair, men fikk IKKE bytte eller returnere det. Dårlig service ! (nettsiden til håret jeg kjøpte er www.isabellahair.no hvis noen vil sjekke ut håret eller noe)

padmesophie

11. mars 2016 kl. 22.46

Malin: Tusen takk :-)
De har jeg aldri hørt om før, men sjekket nå.. Litt rart at de ikke har endret faviconet fra Wordpress' sitt standard? Litt sloppy webdesigner :P Ser ut som det blir dyrere med shipping derfra enn fra VP, men jeg er ikke helt sikker. Uansett, begge har garantert bedre utvalg! :)
Jeg vet ikke om LH gir noe annet hår til bloggerne, men de får vel nye sett hver måned om de trenger det uten kostnad, så da har de jo på en måte ikke noe "problem" med dårlige extensions. Blir veldig dyrt for en vanlig person som må bytte ut extensions hver måned, hehe. Pluss som du sier, ekstremt dårlig service. Merkelig...

Svar til denne kommentaren

Lass

18. mai 2016 kl. 21.02

Du er så fin :3 digger deg! også har du deen digge kroppen : o :)

padmesophie

18. mai 2016 kl. 21.10

Lass: Tusen takk :) Hehe :)

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen