Mitt intervju med Empo TV

I dag kom dagen som jeg har ventet på! Intervjuet ble sluppet i ettermiddag og jeg er faktisk utrolig fornøyd. Jeg var ekstremt redd natt til intervjuet og jeg trodde jeg skulle dø. Jeg har gruet meg til det kom ut fordi jeg var redd for å se dum ut, eller for at jeg skulle fremstå på en rar måte- men jeg er faktisk overraskende fornøyd, og jeg er stolt!

 

 

#intervju #asperger #aspergerssyndrom #autisme #empotv #handicap #utviklingsforstyrrelse #depresjon #angst #psykiskhelse #diagnoser #helse

3 kommentarer

NakedHope

11. mars 2016 kl. 01.15

Du er tøff som gjorde det intervjuet, og du har ingenting galt ved deg! :-) Det handikappet du har, er den du er. Det må du og andre lære og elske. Modig gjort, syntes det var en flott reportasje av deg! Og den fine sangstemmen, meld deg på Idol <3 - NakedHope

padmesophie

11. mars 2016 kl. 02.15

NakedHope: Ååh, tusen takk! Sånne ord varmer virkelig <3

Svar til denne kommentaren

NakedHope

11. mars 2016 kl. 04.36

Skulle bare mangle fine deg! :-) <3

padmesophie

11. mars 2016 kl. 17.37

NakedHope: <3

Svar til denne kommentaren

...-fullstendigkaos-...

11. mars 2016 kl. 13.28

Så flink du var ^^ Syns du svarte veldig, veldig godt og bra for deg. Mulig bedre enn hva jeg selv hadde gjort da jeg har en tendens til å bl. a bruke for lang tid på å forklare en ting. Det virket det ikke som du hadde problemer med i hele tatt her ^^
Var forresten også gøy å endelig høre hvordan du snakker. Jeg har jo hørt stemmen din før, men da i form av en engelsk-snakkende video du la ut for en stund siden. Også har jeg så vidt hørt deg synge før, men altså ikke snakke norsk før nå, så det syns jeg var spennende å endelig få høre sånn ordentlig.
Det skal nevnes. Var også gøy å høre Torills stemme. Hun og jeg har visst om hverandre i noen år nå. Så det var også litt gøy å høre hvordan hun snakker også. Jonas derimot har jeg deltatt i live-sendinger med på Youtube for noen år siden så stemmen hans var jeg litt kjent med fra før.
Men nok en gang altså. Utrolig godt intervju. Det virket nesten som om dette var noe du var vandt med ^^ Veldig stolt er jeg av deg nå :-)

padmesophie

11. mars 2016 kl. 17.38

...: Ååh, tusen takk søte deg! Det betyr så utrolig mye å få god tilbakemelding når man gjør noe man ikke er sikker på!

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen