Streamer World of Warcraft på Twitch!

Nå har jeg noe veldig gøy å fortelle dere alle sammen! Jeg tok et oppgjør med meg selv og bestemte meg for at NÅ er det tid for å starte å streame WoW. Jeg startet i går med noen timer på Twitch (jeg bruker OBS) og tok noen bilder for selve streamen og bloggen. 🙂

Streamen min finner du her, og det er alltid superkoselig om folk er aktive i chaten! 

#gaming #worldofwarcraft #wow #blizzard #streaming #stream #livegaming #live #twitch #pvp #esport

2 kommentarer

bernteriksandnes

24. april 2016 kl. 20.07

Hei og fin blogg du har :)
Herlig å se at du også gamer litt ;)
Jeg er leder for Spillmagasinet, en nettside som fronter bloggere, youtubere, twitchere, podcastere og andre som driver med gaming. Om du er interessert, kan jeg sende deg en invitasjon til spill.blogg.no. Når du evt. godtar det og skriver et blogginnlegg om spill, kan du merke av spill.blogg.no i grupper og dermed kommer du opp i vårt system og vi kan fronte deg på Spillmagasinet.
I beste fall om blogginnlegget er bra kan det hende det også kommer opp på side3.no.
Er det noe du lurer på så gjerne kontakt meg enten via her eller på mail bernt.sandnes@nettavisen.no
En riktig god helg til deg når den tid kommer :)
Vennlig hilsen
Bernt Erik Sandnes
Spillmagasinet

padmesophie

29. april 2016 kl. 13.03

bernteriksandnes: Tusen takk! ^^
Wow, det hørtes utrolig spennende ut og noe jeg har lyst til! Ha en fin helg du også :)

Svar til denne kommentaren

Bernt Erik Sandnes

29. april 2016 kl. 15.47

Da har jeg sendt deg en invitasjon og når du har godtatt den er det bare å huske på å markere av for spill.blogg.no i grupper når du skriver innlegg om gaming.
Når det gjelder bilder, er det viktig å ha bilder som frister leserne å trykke på teksten din. Bildene bør ikke være mindre enn ca. 800 pixler for om teksten er bra kan det hende jeg fronter den på side3.no og da kreves det forholdsvis stort og godt bilde.
Håper dette høres interessant ut og er det noe du lurer på så gjerne kontakt meg :)
En riktig god helg til deg :)

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen