Tilbake til stream

De siste dagene har jeg vært hos mammi på Nøtterøy for å få en liten pause fra alt, men nå er jeg tilbake i Sarpsborg, men også på både World of Warcraft og Twitch. For spillinteresserte så skal mitt sidekick – svenske Karl – og jeg gjøre diverse gamle raids i dag (Black Temple, Sunwell, Dragon Soul og mer) og kanskje få til litt Hellfire Citadel som er end game i Warlords of Draenor. 

Etter at jeg postet mitt forrige innlegg om streamingen min så fikk jeg en invitasjon fra Spillmagasinet til å kunne dele innleggene mine med dem, og selvfølgelig takket jeg ja! Hvor kult er ikke det? 😀

Mine characters på Draenor EU, alle Horde. 

#worldofwarcraft #wow #spill #gaming #twitch #twitchtv #raiding #spillmagasinet 

2 kommentarer

Khris

4. mai 2016 kl. 12.50

Hva heter du på Twitch?

padmesophie

5. mai 2016 kl. 14.41

Khris: https://www.twitch.tv/padmesophie :)

Svar til denne kommentaren

Charlene N. Nedrum

4. mai 2016 kl. 16.44

Hehe! Stilig!!!

padmesophie

5. mai 2016 kl. 14.42

Charlene N. Nedrum: Takk :)

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen