23. juni 2016

I dag er det sankthansaften, og en dag jeg vanligvis gleder meg veldig til. Mammi og jeg pleide å dra til enten mimmi (min mormor) på Husvik for å grille og se på bålet der eller til Ringshaug for å besøke noen fantastiske venner vi har der. I år derimot er det litt annerledes.. Mammi har brukket håndleddet og venter på operasjon og har dermed forbud mot å kjøre bil, den fantastiske personen vi pleier å være hos på Ringshaug har nettopp gjennomgått sin egen operasjon og ellers har vi ikke funnet noen alternativer, så da blir det soyapølser her hjemme i kveld. 

Jeg føler veldig på at det faktisk er trist å ikke ha en kjæreste, noen som bryr seg «det lille ekstra» og som vil gå det ekstra skrittet for å gjøre ting fint. Jeg merker hvordan angsten hemmer meg mer og mer for hver dag, og hvor mye verre den gjør depresjonen og evnen min til å møte de få jeg har her (jeg har alikevel flere her enn jeg hadde i Sarpsborg). Jeg har nemlig to personer her i Tønsberg som gjør at angsten ikke er så ille, spesielt om vi enten er hjemme hos meg eller hjemme hos en av dem, ettersom de har slitt like mye selv og derfor ikke stiller ubehagelige spørsmål eller ser rart på meg om jeg plutselig bryter sammen i gråt.

Dette er den lyseste og dermed lengste dagen i året, så jeg skal alikevel prøve å gjøre det beste ut av det. Jeg har mammi, Emine og mer eller mindre et par bekjente som jeg snakker med via facebook og snapchat som jeg enda ikke har møtt. 


Dette bilde minner meg om en lettere tid, og gir meg håpet og troen på at alt en gang skal bli letter igjen.

#etaspergerliv #aspergerhverdag #asperger #aspergerssyndrom #autisme #hverdagmedautisme #depresjon #angst #fremtid #håp

2 kommentarer

Helene Aspergerinformator

23. juni 2016 kl. 12.41

Hei fine du. Det er noe vanskelig med disse begivenhetsdagene. De får meg til å stoppe opp og tenke. Tenke at det var ikke sånn livet skulle bli. Jeg skulle ikke sittet i belter nå. Men jeg gjør det og jeg håper at kvelden behandler meg og deg så pent som mulig. Jeg vet ikke hvordan jeg vil behandle den, kanskje med Spotify? ;) Musikk er bra for kjærlighetssorg også, sette ord og tone til det du føler. Jeg skjønner det med å ha en som gjør det lille ekstra. Men jeg har aldri hatt kjæreste, så jeg vet ikke nøyaktig hvordan det er. Lykke til med soyapølser og Mammi!

padmesophie

23. juni 2016 kl. 22.30

Helene Aspergerinformator:
Tusen takk, fine Helene! Håper kvelden var snill med deg. Har selv spilt litt WoW og snakket litt i telefonen(!) faktisk, jeg som egentlig ikke tørr dét engang. <3

Svar til denne kommentaren

ida

23. juni 2016 kl. 20.57

håper du får en fin st. hans feiring selv om det ikke er helt som det pleier <3

padmesophie

23. juni 2016 kl. 22.30

ida: Tusen takk! Håper du har hatt det fint også <3

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen