Demon hunter first look

Endelig var dagen her! Dagen hvor Demon hunter ble tilgjengelig for de som pre-purchased World of Warcraft: Legion i Europa. Jeg er fortsatt i startfasen, men har rukket å nå level 100 fra level 98 som du starter som, og foreløpig ser det altså veldig bra ut. Jeg er egentlig en ranged/caster/healing jente, men akkurat nå tror jeg faktisk at jeg kan overleve å spille melee en stund! Man kan velge å gå Havoc (damage dealer) eller Vengeance (tank).

Kort oppsummert er Demon hunter (havoc) en melee class som bruker fury som resource. Fury genereres av Demon’s Bite og brukes i hovedsak på Chaos Strike og Blade Dance, og classen har høy mobilitet på grunn av Fel Rush og Vengeful Retreat

Det jeg synes gjør classen awesome akkurat nå er at den i tillegg til Fel Rush har både Glide, Double Jump og Spectral Sight i tillegg til en egen class mount og tittel (Illidari).

#spill #spillmagasinet #gaming #worldofwarcraft #legion #demonhunter #blizzard #wow

1 kommentar

Petter Haugland

10. august 2016 kl. 19.29

Kult! Gleder meg til å prøve :')

padmesophie

10. august 2016 kl. 20.05

Petter Haugland: Det er veldig gøy :D

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen