Mitt lille lair

Nå som det er en stund siden jeg flyttet inn hos mammi igjen begynner jeg å få en slags orden på rommet mitt. Jeg flyttet riktignok fra et 2 etasjes hus og tilbake til ungdomsrommet mitt som er.. rimelig lite, så det har ikke vært så lett. Jeg har jo utrolig mye ting og tang i tillegg til faktiske møbler; noe har jeg hentet og noe står fortsatt i huset jeg bodde i, og det er foreløpig greit for alle heldigvis.

Som jeg nevnte begynner jeg å få litt orden her og etter legetimen min i går gikk mammi og jeg innom Nille bare for å se ettersom de ofte har mange søte ting der. Alle som kjenner meg vet at Halloween er yndlingshøytiden min og at når det gjelder dekorasjoner så er det faktisk rundt Halloween jeg finner mest ting og bruker en del penger. Da jeg kom inn på Nille på Bellevuesenteret på Teie var reaksjonen min bare «wow». Det var virkelig så mye fint, koselig og en blanding av creepy og utrolig søtt at jeg ble målløs, så mitt lille lair her hjemme fikk noen fine tilskudd.

Hva synes dere? 

#halloween #allhallowseve #lair #interiør #hodeskalle #creepycute #pastelgoth #goth #nugoth #bubblegoth #gresskar #ravn

1 kommentar

Tina Marie

19. oktober 2016 kl. 23.09

Sååå mye fint:O det ble super kult<3

padmesophie

20. oktober 2016 kl. 21.21

Tina Marie: Tusen takk! :D <3

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen