New in fra Killstar

God lørdagskveld alle fine, både dere som sitter hjemme og dere som er ute. ♥

Jeg vet ikke om det er så mange som har hørt om Killstar her? Men jeg bestemte meg hvertfall for å bestille et par ting fra nettbutikken deres ettersom jeg har ønsket meg flere ting derfra leeenge og nå hadde de endelig salg. 

Jeg kjøpte i tillegg en julegave der, og alt er i veldig god kvalitet! Størrelsene er «normale» i forhold til hva man f.eks. kjøper på H&M, Cubus o.l. butikker, så da er det litt enklere. Shipping tar ikke lang tid i det hele tatt (en uke kanskje?), så det er jeg også veldig fornøyd med. Anbefaler å titte innom der på det sterkeste!

Hva synes dere? 

#klær #innkjøp #nettshopping #killstar #goth #pastelgoth #nugoth #pentagram

1 kommentar

mairho

19. november 2016 kl. 21.04

Kjempekult! Skal ta en titt på nettsiden :-D

padmesophie

19. november 2016 kl. 21.32

mairho: Ja! Så gøy :D

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen