Nytt design og julegavetips?!

Hei! 

Nå er jeg tilbake, igjen, etter en uke uten å ha skrevet noe som helst offentlig. Jeg skal virkelig prøve å finne inspirasjonen og energien til å skrive mer aktivt her og sette skrivingen foran for eksempel gaming igjen.

Som noen kanskje har sett i natt eller tidligere i dag (?) har jeg nå byttet design, for første gang etter at jeg opprettet denne bloggen. Jeg snakket om det for noen uker siden, men denne gangen skulle alt være 100% perfekt og jeg har nå også fått til et 100% responsivt design slik at det blir penere både på store og små skjermer! ^^

Men over til andre del av overskriften- har dere noen julegavetips til meg? Forslag til både foreldre, søsken, søskenbarn, venner og alt egentlig. Jeg skal nemlig starte på juleshoppingen min i morgen sammen med min venninne Tina og jeg er egentlig ganske lost. Jeg blir derfor ekstremt glad og takknemlig for hva som helst av forslag! ♥

#webdesign #bloggdesign #responsivtdesign #jul #julegaver #gavetips 

6 kommentarer

Christina Lægreid

8. november 2016 kl. 18.18

Digger bloggen din! GO YOU! :D Like kjekt å ta turen innom hver gang :)

padmesophie

8. november 2016 kl. 18.36

Christina Lægreid: Tusen takk! Så koselig å høre :D

Svar til denne kommentaren

Tina Marie

8. november 2016 kl. 19.07

Sååå fine bilder av deg<3 Gleder meg veldig til shopping med deg i morgen ^^,

padmesophie

8. november 2016 kl. 19.08

Tina Marie: Tusen takk <3 Jeg gleder meg veldig!

Svar til denne kommentaren

mairho

8. november 2016 kl. 20.16

Syntes designet er kjempekult! Har dessverre ingen julegavetips da jeg selv sliter litt :-/

padmesophie

8. november 2016 kl. 20.26

mairho: Tusen takk! :D
Godt det er litt tid igjen hvertfall, hehe..

Svar til denne kommentaren

Minunate

8. november 2016 kl. 22.20

Kan jo f.eks kjøpe bruksting, som f.eks kaffe, te, servietter, telys, sokker, topper osv :) Eventuelt en søt kopp eller noe i den duren :)

padmesophie

8. november 2016 kl. 23.51

Minunate: Tusen takk for fine forslag! :D

Svar til denne kommentaren

Sandra Marie

9. november 2016 kl. 04.13

Fint design:D

padmesophie

9. november 2016 kl. 12.00

Sandra Marie: Tusen takk :D

Svar til denne kommentaren

mairho

9. november 2016 kl. 16.46

Jeg kom faktisk på at jeg har et julegavetips, haha! Det er en nettside som heter ShoppmissA der du kan kjøpe smykker, sminkekoster, sminke generelt og accessories der alt koster 1 dollar! Jeg fikk idag i posten en pakke jeg bestilte for er par uker siden med leppeskrubb, applikator til løsvipper og litt diverse ting jeg har tenkt til å legge i julegaver. Anbefaler å gjøre det samme :-D

padmesophie

9. november 2016 kl. 17.11

mairho: Det hørtes spennende ut, så det må jeg sjekke ut! Tusen takk :D

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen