Oh come, all ye faithful

God kveld, alle sammen!

Først må jeg si takk for noen fantastiske julegavetips jeg fikk på forrige innlegg, det hjalp utrolig mye. Jeg er faktisk nesten ferdig, og før desember! Lykke. Litt nettshopping nå så kan julen bare komme, altså. Jeg har også et julegavetips til dere (om dere skal kjøpe gaver til jenter, that is): The Body Shop har utrolig mange fine gavesett, og de billigste er nede i 139,-. Jeg er ikke sikker på om de minste gavepakkene er ute på nettbutikken, men jeg fant de hvertfall på avdelingen dems i Farmandstredet her i Tønsberg. 🙂

Jeg fikk jo selvfølgelig rasket med meg et par småting til meg selv fra både H&M og New Yorker, og mens jeg har sett på talen til Hillary Clinton har jeg hatt på meg «so much internet, so little time» t-skjorte i tillegg til en fantastisk morsom Yodalue som det ligger bilder av både på facebook og instagram.

Alle sokkene er kjøpt på barneavdelingen på H&M; Star Wars på gutteavdeling, MLP og kattene på jenteavdelingen.

Angående valget i USA vil jeg først og fremst si at jeg synes det er forferdelig at en kvinnediskriminerende, lgbt hatende og rasistisk mann skal styre de neste fire årene, men at jeg ikke nødvendigvis mener Hillary Clinton var det beste valget fra andre siden heller. Slik som det ble kan jeg bare si #imwithher , sammen med majoriteten av de amerikanske folkene jeg både kjenner og vet om også var. ♥

Det er alikevel viktig å huske på at valget nå er avgjort og det er ikke så mye mer å si. Det amerikanske folket har talt, og uansett hvilket lands politikk man snakker om så vil det alltid være delte meninger, og å dvele noe mer etter et avgjort valg er bare dumt fordi det faktisk kan splitte vennskap og bekjentskap også. Vi får håpe Trump gjør en bra jobb fremover og viser at han fortjente majoriteten av stemmene.

#jul #julegaver #julestemning #starwars #yoda #mote #usa #utenrikspolitikk #amerikanskvalg #trump #clinton

3 kommentarer

Alida

9. november 2016 kl. 18.30

så fine sokker :D likte de rosa med katt på ^^

padmesophie

9. november 2016 kl. 18.50

Alida: Tusen takk! Ja, de var så søte :D

Svar til denne kommentaren

charlen

9. november 2016 kl. 19.31

Ååå, så søte sokker!

padmesophie

9. november 2016 kl. 20.06

charlen: Ja, ikkesant! :D

Svar til denne kommentaren

Marty Beatricè

9. november 2016 kl. 20.17

Så mange fine ting! :3
Du er super flink. <3

padmesophie

9. november 2016 kl. 20.21

Marty Beatricè: Tusen takk <3

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen