Tirsdagstanker

Ikke den aller mest interessante overskriften men noen ganger finnes ikke dét. Jeg skulle egentlig skrive alt det her i går så det er vel mer riktig med «mandagstanker», men i går var jeg rett og slett for sliten til å orke å poste noen ting. Det er noe av det angst og depresjon gjør med deg- det kan gi deg en følelse av å være konstant sliten, trøtt og «ferdig» med alt. 

Jeg tenkte litt på det med sosiale medier og kjendiser. Det at youtube er utrolig stort nå og hvordan jeg ikke har fått med meg sånne ting. Jeg får sjeldent med meg hva som er populært av musikk, filmer eller serier heller. Men hvorfor jeg ikke har fått med meg det? Jeg lever som regel i min egen boble, føler at jeg sitter på utsiden av den verdenen de fleste andre lever i. Jeg er deprimert, jeg har sosial angst, generell angst og får panikkanfall, jeg har Aspergers syndrom. Jeg er psykisk syk. Det er vondt å tenke på det, men det er jo bare sånn det er. Jeg må lære meg å leve med det, akseptere det og se fremover. Gå videre hver gang jeg faller, fortsette å drømme om ting og ikke se tilbake på det som har vært. 

Dette er meg i nå i november 2016. På mange måter minner det meg om jenta jeg var i november 2013, selv om jeg bare var 18 på den tiden og med mindre erfaringer enn det jeg har nå. Jeg har flere arr, flere vonde minner og flere gode minner. Jeg glemmer ting, jeg sover lenge, jeg er i et berg-og-dalbanehumør som ofte stopper nederst og får noen få turer til toppen i løpet av en dag. Men det er slik det er. November 2016. Hvem vet hvordan ting ser ut om et år?

#mentalhelse #depresjon #angst #autisme #aspergerssyndrom #hverdagstanker #tanker 

5 kommentarer

Victoria

15. november 2016 kl. 14.40

<3

padmesophie

15. november 2016 kl. 15.50

Victoria: <3

Svar til denne kommentaren

Helene Aspergerinformator

15. november 2016 kl. 17.42

Viktige tanker. Jeg sover lenge og er på en berg- og dalbane jeg også. Jeg tror kanskje vi møtes et sted på den, jeg liker å tro det, at vi ikke er alene. Jeg ser nå Sex og singelliv for det gjorde ikke jeg da alle de andre så på den. Nå tillater jeg meg å være den jenta jeg burde vært da jeg var 15 eller 18. Jeg er 32. Jeg våger ikke se fremover, ei heller så mye tilbake. Og å leve i nuet er umulig med angst. Så hva gjør en asperger? Setter opp nøye timeplaner.

padmesophie

15. november 2016 kl. 19.29

Helene Aspergerinformator: Vi er nok ganske like, du og jeg. Vi må bare prøve å se fremover og gå videre, selv om det er vanskelig.

Svar til denne kommentaren

Den lille Pandaen c:

15. november 2016 kl. 17.50

<3

padmesophie

15. november 2016 kl. 19.29

Den lille Pandaen c::
<3

Svar til denne kommentaren

mairho

15. november 2016 kl. 20.25

Man har ikke en lett hverdag når man er psykisk syk, det kan jeg si meg enig i <3 Om du trenger noen å snakke med er jeg her :-)

padmesophie

15. november 2016 kl. 23.32

mairho: Nei, det har man ikke alltid altså.. Ååh, veldig koselig! Tusen takk <3

Svar til denne kommentaren

ReidarJ

16. november 2016 kl. 05.23

Bra skrevet padme sophie og kul genser du har med skjelett hender må si du er flinnk til å utfollde deg kunstnerissk.Håper du har det bra forholldene tatt i betraktninng :)Pussig jeg ser over her 15.11.2016 kl.18:42 jeg har det på samme måten hvis det er en serie eller film alle vil se på så vil ikke jeg se den da frisster det ikke likssom muligens det er en typisk AS tinng jeg tror det unnskyld att jeg spør padme sophie,men stemmer dette tror du?:)

padmesophie

16. november 2016 kl. 12.47

ReidarJ: Tusen takk! Jada, har det greit etter forholdene hehe.
Jeg tror faktisk det kan ha noe med AS å gjøre, at når alle andre ser på noe eller hører på noe så er det liksom ikke noen grunn til å se / høre på det. Mye litt morsomt som kan høre til diagnosen :P

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen