New in fra Kat Von D

Jeg fikk kjøpt meg en del kosmetikk og tilbehør på tilbud på Black Friday, så jeg kommer til å dele innleggene opp ettersom det er litt fra flere forskjellige dyrevennlige/veganske merker. 


Jeg har allerede vist dere noen produkter fra Kat Von D som er obligatoriske for meg når jeg sminker meg (foundation og setting powder) og innlegget finner du her. Jeg tok meg enda en titt på Sephora i løpet av Black friday og klikket hjem noen limited edition ting fra Kat ettersom hun er veganer selv og make up kolleksjonen hennes er både dyrevennlig og vegansk. 

Immortal Eye trio (limited edition)
Denne inneholdt to miniversjoner av Kat’s ink liner. Dette er utrolig bra liquid eyeliner penner med filttupp som holder lenge. Fargene inkludert i pakken var Trooper (svart) og Woolf (grå). Jeg har allerede en stor versjon av Trooper som jeg er veldig fornøyd med, så jeg er spent på å bruke Woolf i den daglige sminkerutinen min! Tidligere erfaringer med Trooper er at den faktisk er vannfast (har oppdaget at selvom produkter visstnok er vannfaste så er de faktisk ikke det), og du trenger sminkefjerning beregnet på vannfast øyesminke. 

Pakken hadde også Immortal mascaraen i vanlig størrelse og jeg er veldig spent på denne også. Regner med at denne er vannfast slik som beskrivelsen sier og at den faktisk holder. 

Studded kiss lipstick
Av disse leppestiftene har jeg allerede en miniversjon i lavenderfarge. Jeg har sett etter en svart eller mørkegrå leppestift en stund og da jeg så denne – svart med glitter – så måtte jeg bare prøve! Jeg har allerede prøvd den (fikk den på fredag) og den var absolutt perfekt. Disse smaker faktisk godt om du skulle være så uheldig å få noe inni munnen om du spiser eller drikker, og de sitter lenge, på tross av mat og drikke. I tillegg så kan man jo ikke gjøre annet enn å elske de ettersom «pakningen» er så kul.

#makeup #sminke #kosmetikk #sephora #katvond #studdedkiss #vegansk #dyrevennlig

7 kommentarer

Victoria Larsen

5. desember 2016 kl. 18.10

Så mye fint :)

padmesophie

5. desember 2016 kl. 18.18

Victoria Larsen: Ja, jeg er veldig fornøyd! :)

Svar til denne kommentaren

Minunate

5. desember 2016 kl. 18.17

Niice ^^

padmesophie

5. desember 2016 kl. 18.18

Minunate: Ja :D

Svar til denne kommentaren

Sara G

5. desember 2016 kl. 18.29

Så fint! :)
- Følg gjerne min blogg, lagde den i dag. Skriver litt om hvordan livet kan endre seg etter en skade, og hvordan det har endret seg for meg.

padmesophie

5. desember 2016 kl. 18.41

Sara G: Takk! :)
Har fulgt deg nå. Blir spennende å lese videre :)

Svar til denne kommentaren

mairho

5. desember 2016 kl. 19.00

åååh, jeg digger Kat! Skulle gjerne prøvd ut noen av hennes produkter selv, spesielt contour kitet, liquid eyeliner og liquid lipstick :-D

padmesophie

5. desember 2016 kl. 19.16

mairho: Kat er awesome! Ble veldig glad da jeg fant ut at Sephora begynte med world wide shipping, ettersom nærmeste Sephorabutikken er i København ^^

Svar til denne kommentaren

Alexandra Flaa

5. desember 2016 kl. 19.45

Så fine innkjøp! Har aldri testa ut sminka hennes selv faktisk :O Ha en fortsatt fin kveld!

padmesophie

5. desember 2016 kl. 21.24

Alexandra Flaa: Jeg er veldig fornøyd med det jeg har brukt av henne til nå, så jeg kan varmt anbefale det :D

Svar til denne kommentaren

Anja-Kristin Frantzen Leirdal

5. desember 2016 kl. 23.13

Så fine innkjøp! Elsker den mørke lipsticken:-D Selv har jeg ikke prøvd dette merket, men hører så mye bra om det, at jeg nesten må få sjekket det ut!:-D

padmesophie

6. desember 2016 kl. 00.38

Anja: Takk! Jeg er veldig fornøyd, og elske den lipsticken selv :D ååh, du burde absolutt prøve et par ting fra Kat! :D

Svar til denne kommentaren

Christina

6. desember 2016 kl. 10.56

Kjempe kjekt innlegg, likte bildene!
Sjekk ut premien du kan vinne i kalenderen på bloggen min!
http://nouw.com/christinajahren/giveaway---adventsluke-nr-2-27982713

padmesophie

6. desember 2016 kl. 17.28

Christina: Takk :)
Sjekket det ut nå, men jeg tror ikke det er noe for meg (med tanke på merkene), desverre.

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen