Beauty blender pro on the go

I mine øyne kan man aldri ha for mange beauty blendere. Du vet, de eggformede svampene som har blitt så populære? Japp! Jeg har for øyeblikket 8 stykker i tre forskjellige størrelser og fire forskjellige farger. Det nyeste tilskuddet i samlingen var pro on the go.


 

En stor rosa beauty blender (vanlig størrelse)
En medium svart beauty blender, anbefalt til å blende kontur og concealer
En mini svart beauty blender
Blotterazzi
En miniversjon (eller reisestørrelse, om du vil) av BB’s solid cleanser

Blotterazzi var for meg helt nytt intill jeg fikk en med i denne pakken. Dere har kanskje hørt om blotting paper? Altså små servietter man kan tørke vekk f.eks. svette med om sommeren, som gjør at sminken likevel holder gjennom dagen. Blotterazi er nemlig en gjengbrukbar versjon av dette! Det er i samme svampekonsistens som de vanlige blenderne er i, akkurat passe tynn og man kan ha den med overalt. Rimelig perfekt for meg med tanke på angsten og at det konstant ødelegger sminken når jeg er ute. 🙂

#makeup #kosmetikk #sminke #beautyblender

2 kommentarer

Victoria Larsen

2. januar 2017 kl. 15.07

Åh, elsker de!!

padmesophie

2. januar 2017 kl. 18.43

Victoria Larsen: Beauty blender er så bra :D

Svar til denne kommentaren

Lilli

2. januar 2017 kl. 16.37

Så kjekt :D

padmesophie

2. januar 2017 kl. 18.43

Lilli: Jaa, absolutt :D

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen