Løgnen vi lever

Er det noen andre enn meg som i det siste har tenkt «hva foregår egentlig i verden?»? Er det noen som har tenkt «hva er det egentlig som skjer?»? For å være helt ærlig så er jeg ganske sikker på det. I det minste så håper jeg så inderlig, for om ikke så er virkelig samfunnet på tur nedover. Uansett så håper jeg du vil bruke 8 minutter av tiden din i dag på å se denne videoen. Jeg fikk den tilsendt av en god venn fra Kroatia som jeg har blitt kjent med på nett, og vi har virkelig intressante diskusjoner når vi (egentlig) burde gjort andre ting.

Når det er sagt så trenger du ikke å være enig i alt som blir tatt opp i videoen. Du trenger ikke være enig i litt engang. Men jeg håper det kan være en øyeåpner og noe som får deg til å tenke på hva det er du egentlig vil her i livet. Det var hvertfall det for meg, og jeg har begynt å tenke enda mer enn vanlig.

Om du tok deg tid til å se den hadde jeg satt pris på å høre dine tanker rund videoen, enten på mail (padmesophieblogg@gmail.com) eller her i kommentarfeltet. 🙂

#samfunn #ansvar #medmenneskelighet #samfunnsutfordringer #politikk #dyrevern 

3 kommentarer

Victoria Larsen

24. januar 2017 kl. 17.58

Jeg ønsker deg en fin tirsdag :-)

padmesophie

24. januar 2017 kl. 18.13

Victoria Larsen: Takk i like måte :)

Svar til denne kommentaren

malinvedaa

24. januar 2017 kl. 19.29

Så fin blogg du har!!

padmesophie

24. januar 2017 kl. 19.59

malinvedaa: Tusen takk! :)

Svar til denne kommentaren

Iselin Renée

1. februar 2017 kl. 18.32

Den videoen har jeg sett før, et viktig budskap :)

padmesophie

1. februar 2017 kl. 18.40

Den er veldig sterk, men ja, et viktig budskap!

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen