Søndagsvibes

Jeg har egentlig så utrolig mye jeg skulle sagt, men noen ganger er det for vanskelig å sette ord på tankene, så i dag har jeg heller jobbet med hendene og fått gjort unna litt småting. Petter og jeg fikk nemlig hengt opp et par knagger ute i boden som vi har laget selv, for å få litt bedre «lagringsplass» til jakker her hos mammi. Jeg fikk også vasket litt (masse) klær, planlagt litt fremtidige prosjekter, gått tur med Emine og generelt hatt en veldig fin og avslappende søndag, til tross for tankekaos. Og ja, til de som ikke kjenner Petter og meg personlig; vi er i ett forhold igjen og drømmer om en fremtid hvor vi ikke bor et stykke fra hverandre. ♥ Er ganske ensomt å dra fra hverandre hver søndag..


Meg for noen dager siden i en absolutt fab t-skjorte kjøpt fra Dollskill! 

#søndagsvibes #planlegging #fremtiden #kjærestepar #prosjekt

2 kommentarer

Iselin Renée

30. januar 2017 kl. 10.54

Så fint hår du har :)

padmesophie

30. januar 2017 kl. 14.33

Tusen takk! Jeg er kjempefornøyd med lillafargen :)

Svar til denne kommentaren

mairho

30. januar 2017 kl. 15.28

Du er så pen!! Digger stilen din <3 Hehe, typisk å gjøre husarbeid på søndager, det pleier jeg også å gjøre!

padmesophie

30. januar 2017 kl. 16.39

Ååh, tusen takk fine deg!! <3 Jaa, det er ganske typisk altså! Men også ganske smart :D

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen