Zombie defense & London Bridge

På grunn av formen min er det enda ting jeg ikke har vist dere av innkjøp både fra november og desember 2016 (blant annet Black Friday!) så her kommer enda en update! 

Jeg har så vidt snakket om Lunatick Cosmetics Labs på denne bloggen før, og jeg kan godt skrive ett innlegg om alle produktene jeg har fra LCL senere (det begynner å bli mye!), men det viktigste for meg er at de er 100% dyrevennlig og vegansk, uten talkum og jeg elsker det. Produktene er pigmenterte og de har et utvalg av faste øyenskygger (både paletter og én og én), en fantastisk konturpalett med 12 farger, fast finishing powder og både faste og flytende leppestifter. Jeg kan trygt stå inne for at det er noen av de beste produktene jeg har prøvd. Fargene deres er utrolig pigmenterte, de er originale (både i farger og navn) og innpakningen er fantastisk. I forbindelse med Black Friday i fjor kjøpte jeg to produkter til meg selv og én gave.

Zombie Defense øyenskyggepalett
Denne består av (som de andre øyenskyggepalettene deres) fem forskjellige farger i en kiste med flaggermusspeil på innsiden. Fargene heter Brainz, Gain green, Redrum red, Amberzombie & Ditch og The end is near, som dere ser på bilde over. På lappen er det også listet opp alle ingredienser i hver farge og alle fargestoffene er veganske (hurra!). 

Jeg har til nå 3 av 4 paletter de har produsert. 

Lipslick i fargen London Bridge
Dette er én av mange farger de har i flytende leppestift. De flytende kalles hos dem lipslick, mens de faste leppestiftene er lipstick. London Bridge er en gråtonet lillafarge (jeg har ikke noen bilder av meg selv akkurat nå med denne fargen, men jeg lover at den er virkelig fantastisk på!). De varer lenge, selvom man både spiser og drikker. 

#lunatickcosmeticslab #sminke #kosmetikk #lunaticklabs #vegansk #dyrevennlig #dyrsrettigheter #leppestift #øyenskygge

Tidligere innlegg om Lunaticklabs:
Swarches: Supernatural og Hocus Pocus

1 kommentar

mairho

4. januar 2017 kl. 18.29

Så utrolig kul sminke!! Jeg skal virkelig sjekke ut merket :-D

padmesophie

11. januar 2017 kl. 18.12

mairho: Takk! Det burde du :D

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen