Blogg- og kameraproblemer (hjelp!!)

Jeg har vært relativt inaktiv på nett den siste uken, bortsett fra nettdebatter av diverse ting (uførhet, dyremishandling, ulvesaken og hets av kjendiser). Inaktivitet fra bloggen skyldes prosjekter her hjemme, men også at overføringskabelen som man bruker for å få bildene fra kamera til pcen har sporløst forsvunnet! Jeg bestemte meg altså i går for at jeg skulle poste et innlegg med litt ting jeg har gjort den siste uken som har holdt meg opptatt og i min egen verden så jeg startet med å ta bilder. Da jeg satte meg ned for å overføre bildene til pcen innså jeg at kabelen var borte. Jeg har lett i skuffer, skap, under sengen og til og med på gjesterommet, men den er og blir borte. Jeg får heldigvis tak i en ny en senere i dag så da blir det bilder! 


Bilde av Petter og meg fra juleferien 2013. 

#kameraproblemer #canon #bloggproblemer #blogg #hverdag #prosjekt 

3 kommentarer

Victoria

7. februar 2017 kl. 14.54

God tirsdag :)

padmesophie

7. februar 2017 kl. 15.52

Takk i lige måde! :D

Svar til denne kommentaren

mairho

7. februar 2017 kl. 15.29

Håper du finner kabelen så snart som mulig da :-D <3

padmesophie

7. februar 2017 kl. 15.52

Mammi kom heldigvis hjem med en ny til meg! :D <3

Svar til denne kommentaren

Mammi

7. februar 2017 kl. 15.35

Finingene 💕

padmesophie

7. februar 2017 kl. 15.53

?

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen