Gone awol

Den siste uken (og for å være ærlig, litt lenger) har vært helt forferdelig fysisk sett for kroppen min. Jeg er nemlig midt i et medisinbytte hvor man trapper opp på den nye og ned på den man har gått på, og jeg har for første gang i livet opplevd bivirkninger i en startfase av medisiner! Jeg er virkelig lykkelig for at jeg ikke har opplevd det før, for det har ikke vært kult i det hele tatt. Jeg har snakket med andre som har begynt på akkurat samme medisin og de har lignende erfaringer og konkludert med at det går over etter ca. to uker. I morgen er det to uker siden jeg startet, og allerede i går følte jeg meg bedre, så hipp hurra for meg.

Denne uken hadde jeg «fri» fra behandling (jeg er vanligvis på ett møte i uken, enten med Glenne, psykiatrien i Nøtterøy eller legen), så Emine og jeg tok turen til Sarpsborg på lørdag og her er vi enda. Vi vender snutene våre mot Nøtterøy i løpet av morgendagen fordi Petter skal jobbe i natt. Valentinsdagen i går ble veldig fin for alle tre ettersom vi spiste taco (som er både min og Petters yndlingsmat) og da får Emine alltid restene av agurken ettersom agurk for henne er som sjokolade for mange mennesker, i tillegg til at vi laget brownies!  

Når jeg kommer hjem i morgen skal jeg få ordnet slik at de innleggene jeg har som utkast fordi de er halvveis ferdig blir heeeelt ferdig og klar til å publiseres, for jeg har både innlegg om veganske favoritter og innkjøp fra en ny yndlingsbutikk å vise dere. I mellomtiden kan dere få beundre det helt fantastiske, spesialbestilte enhjørningshodet som henger på soveromsveggen på Nøtterøy fra White Faux Taxidermy. ♥

#psykiskhelse #medisinering #medisinbytte #aspergerssyndrom #autisme #depresjon #angst #aspergerblogg #autismeblogg 

4 kommentarer

Victoria

15. februar 2017 kl. 19.46

God kveld :)

padmesophie

15. februar 2017 kl. 22.15

God kveld :)

Svar til denne kommentaren

Den lille Pandaen c:

15. februar 2017 kl. 21.06

Brownies <3 minner meg om at jeg skal bake i helga.

padmesophie

15. februar 2017 kl. 22.15

Brownies er den aller beste kaken!! <3 Hva skal du bake? ^-^

Svar til denne kommentaren

Laila Marina

16. februar 2017 kl. 04.16

Så gøy at du har en enhjørning på veggen! Det vil jeg også ha! Men jeg er elendig på interiør, så alt jeg eier er fra IKEA :P
Ha en fin dag :)

padmesophie

18. februar 2017 kl. 01.21

Jeg er så sinnsykt glad i den, haha! Det er jo haugevis av kjempefine ting på IKEA da :o

Svar til denne kommentaren

Den lille Pandaen c:

16. februar 2017 kl. 13.59

Toro Brownies og sjoko muffins :D haha.

padmesophie

18. februar 2017 kl. 01.21

Nam! :D

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen