Different but not less

Det tok litt lenger tid enn jeg trodde og håpet på, men nå ligger videoen jeg snakket om i går ute! 

Jeg er spent, jeg gruer meg, jeg gleder meg. Jeg har rett og slett ekstremt blandede følelser om å dele det via video, men here we go dere. 
 

2 kommentarer

Marty Beatricè

2. mars 2017 kl. 20.53

Jeg har sagt det til deg, men jeg sier det igjen; du snakker for så mange mennesker, men du gir også en trygghet hos de som har en medfødt diagnose, om det er DS eller andre diagnoser som utviklingsforstyrrelse - for du ser dem, du forstår, du lytter og du vil hjelpe.
Du kan oppnå så mye fint ved å gjøre det du brenner for..
Du er virkelig best, herlige deg.
<3

padmesophie

2. mars 2017 kl. 22.00

Herlighet, tusen takk <3 Det betyr så mye at noen setter pris på det jeg gjør og at jeg blir sett for det jeg gjør også :') <3

Svar til denne kommentaren

Live

3. mars 2017 kl. 18.12

Jeg skrev jo litt mer utdypende et annet sted, men én ting jeg vil skrive her, er at jeg synes du bør fortsette med videoer i blant! Du fikk jo gått mye mer i dybden på tankene dine, og du snakker så rolig og tydelig at jeg synes det var et veldig fint format til deg (selv om du like god skriftlig).

padmesophie

3. mars 2017 kl. 19.43

Herlighet, tusen tusen takk! Jeg vet ikke hva jeg skal si .. <3

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen