Hva har skjedd?

Wow dere.. Nå har det gått for lang tid, og det er jeg så inderlig klar over. Det har alikevel vært mer viktig for meg å bli ferdig med del to av prosjekt Padmé’s lair, og når jeg først har satt meg ned altfor sent fordi jeg har vært hypomanisk så har det vært for sent til å publisere noe. Jeg har derimot sååå mye å vise frem og jeg er så stolt av meg selv for alt jeg har fått til, selv om jeg er i en utrolig dårlig periode nå (berg-og-dalbane for sure!).

Bortsett fra prosjekt Padmé’s lair har det også skjedd andre ting. Jeg har vært på IKEA, jeg har vært en tur i Strömstad og på Nordbysenteret, jeg har malt mer og tatt frem fimoleiren min igjen. Jeg har også hatt en heftig indre kamp på hvor vidt jeg ville dele detaljer om at jeg har en stalker som har trakassert meg og de rundt meg, men jeg bestemte meg til slutt for at han kun er en liten flue på frontruta i livet mitt som lett blir borte om man bruker vindusviskerne 🙂

I dag har det alikevel toppet seg på grunn av en artikkel i VG og kommentarer fra bedrevitere angående tester som per dags dato kan vise mye tidligere om du bærer på et barn med kromosomfeil, slik at man har lengre tid for å bestemme seg for hvorvidt man vil beholde det livet man har skapt eller ta abort fordi det er lettere (altså, det er vel ikke så lett psykisk – det kan jeg ikke si noe om – men forhåpentligvis skjønner dere greia). For alt vi vet kan det om noen år være mulig å påvise fremtidig kreft, astma, migrene eller faktisk autisme, slik at man kan droppe de barna og få mindre av dem også i samfunnet. Om man er litt annerledes eller har utfordringer med noe er man ikke verdt dritten under skoa tydeligvis. Jeg tenkte å lage en videoblogg hvor jeg snakker om akkurat dette for å forhåpentligvis kunne formulere meg litt bedre.. 

#hverdag #samfunn #videoblogg #debatt #samfunnsdebatt #ikea #prosjekt #oppussing

4 kommentarer

Victoria Larsen

1. mars 2017 kl. 20.19

Jeg håper du får en fin onsdagskveld :-)

padmesophie

1. mars 2017 kl. 20.50

Takk i lige måde :):

Svar til denne kommentaren

Gina Elena

1. mars 2017 kl. 20.59

Stilig bilde av deg :-) Ha en fin kveld videre.

padmesophie

1. mars 2017 kl. 21.05

Tusen takk :) Takk i lige måde.

Svar til denne kommentaren

Martine

1. mars 2017 kl. 21.19

Fine, herlige deg - du er kjempe flink som har stått på med prosjektet ditt, men det er veldig trist og ikke minst slitsomt å oppleve nedturen etter at man har vært hypomanisk. :( Ta livet i ditt eget tempo, selvom hodet kanskje mener det motsatte noen ganger. 💜💜
Dette med kromosomfeil og det å velge å ta abort av den grunn, er og forblir ganske sinnssykt. Det kan jo selfølgelig være av ulike grunner som er belastende for mor, men da bør man tenke på prevensjon. 😂 Det virker som verden skal være fult av perfekte mennesker, eller at det er slik fremtiden skal være..

padmesophie

1. mars 2017 kl. 22.01

Tusen takk <3 Det betyr mye å få en slik kommentar på kvelden når alt ser grått ut. <3 Ja. Altså, det er jo ikke svart/hvitt, og det finnes situasjoner der abort mye mulig er den beste løsningen, men at alt skal bli så forbaska enkelt og at det virker som man kan bestemme seg på et sekund om at "nei, jeg vil ikke ha et barn som ikke garantert er normalt"..

Svar til denne kommentaren

Elisabeth

1. mars 2017 kl. 21.21

Ha en fin kveld! :)

padmesophie

1. mars 2017 kl. 22.01

Takk i lige måde :)

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen