Når ting svikter

Tingen jeg vil skrive om er nemlig systemet. Systemet som skal støtte opp om, veilede og gi de som trenger litt ekstra, muligheten til å leve et bra liv. Det systemet som skal gjøre det mulig for «sånne som meg» å akseptere seg selv, å kunne utvikle seg og til å en gang stå på egne bein. Dette har sviktet. Systemet har sviktet så grådig at jeg har lyst til å gråte. 

Dagen i dag har vært både fin og vond på en og samme stund, så jeg er veldig takknemlig for at jeg har noen timer helt for meg selv nå i kveld. Jeg trenger det. Jeg trenger å omfavne det faktum at det er fredag, at jeg lever og at jeg kan puste lettet ut- for enda en ny uke er overstått. Jeg priser meg lykkelig for å ha en fantastisk mor, verdens beste kjæreste, en fastlege som ser meg for den jeg er og en sinnsykt bra kontakt i kommunepsykiatrien. 

Om jeg bare holder hodet høyt, holder ut og prøver å se noe positivt i alt så må det jo gå bra.

#samfunn #psykiskhelse #mentalhelse #autisme #aspergerssyndrom #asperger #aspergerblogg 

2 kommentarer

Victoria Larsen

3. mars 2017 kl. 18.13

Så utrolig herlig! Godt du har den positiviteten og tørr å dele slike ting :)

padmesophie

3. mars 2017 kl. 19.50

Takk :D Vil jo liksom ikke gi opp, haha..

Svar til denne kommentaren

Marty

3. mars 2017 kl. 20.11

Du er så sterk, og du må vite at du må få lov å slappe av - ta det med ro.
Jeg synes du er flink til å håndtere vanskelige situasjoner.
- Husk også at jeg alltid er her, alltid, jenta mi. <3

padmesophie

3. mars 2017 kl. 20.13

Tusen takk, beste <3 Jeg er her alltid for deg også!

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen