Er det virkelig så lett?

Advarsel: kan være triggende/fullstendig uten filter

Venner kommer og går, ja- virkelig. I det siste har jeg blitt så lei, lei av absolutt alt sammen. Ikke misforstå, for helgen min har vært helt fantastisk. Tønsbergmessa/Messafestivalen med Tina hvor vi hørte på Cir.cuz og Morgan Sulele var insane. Jeg møtte sinnsykt mange folk jeg ikke har sett på årevis og det har vært veldig koselig, i tillegg til at Petter var hjemme og ventet da jeg var ute i går. Men sånn ellers, så er jeg lei.

Jeg er lei av mitt eget lille Blurryface som hvisker meg i øret hele tiden. Jeg er lei av å bli så sliten at jeg blir suicidal. Jeg er lei av at det for mange er så forferdelig lett å si noe den ene dagen, for så å gjøre det helt motsatte dagen etterpå. Jeg er lei av spesialisthelsetjenesten som – beklager uttrykket – faen ikke gjør jobben sin, som bryter ned mer enn de bygger opp, og som gnir meg inn i trynet at jeg er annerledes. 

Saksbehandlingsfeil etter saksbehandlingsfeil. Løgn etter løgn. Advokat. Trygderetten. Advokat igjen. 

Jeg føler jeg kaster penger rett ut av vinduet når det kommer til medisiner. Frikort? Neida. Medisinene blir ikke dekket. Nivåene i blodet er perfekt, men har jeg det bedre? Nope. Blurryface sier at jeg aldri kommer til å bli bra, at jeg aldri får til noe. Ikke engang å skrive dette. 

Alkoholrus for å gå ut å gjøre ting som andre klarer så lett som bare det. 

Men i det minste inntar jeg ingen ulovlige substanser. Det er godt det er noe bra ved dette.

#padmeutenfilter #psykiskhelse #mentalhelse #spesialisthelsetjenesten #nav #annerledes #autisme #asperger

3 kommentarer

Marty Beatricè

14. mai 2017 kl. 21.10

På tross av alt det vonde som har skjedd og er enda en del av hverdagen din; så må du virkelig vite at du har et pågangsmot, og du er så enormt sterk! Jeg har sagt det før - det er lett for alle andre å si det - men, jeg mener hvert eneste ord jeg har sagt til deg direkte og her på bloggen din, det vil jeg alltid mene! <3 You know where to find me if you need me. - Du er best, det kan ingen ta fra min erfaring å ha deg som en veldig god venn, og med det vil jeg også si tusen takk for at du er her, enda du har det jævlig.

padmesophie

14. mai 2017 kl. 21.19

Tusen takk, fine Marty <3

Svar til denne kommentaren

mairho

14. mai 2017 kl. 21.14

Så fælt at det skal være sånn, håper virkelig at det ordner seg for deg :-( <3

padmesophie

14. mai 2017 kl. 21.20

Ting skal jo liksom ikke være enkelt, uansett.. Tusen takk <3

Svar til denne kommentaren

Silje

18. mai 2017 kl. 11.25

Ting e ikke enkelt... slit med akkurat det samme. Man føler seg så stuck, man prøve så hardt, men kommer ingen vei.. håper ting ordne sæ før dæ, værtfall blir litt lettere <3

padmesophie

31. mai 2017 kl. 13.07

Nei, ting er virkelig ikke enkelt.. Jeg håper det blir bedre. Kan hvertfall ikke gjøre annet enn å fortsette å prøve! Håper ting blir bedre for deg også <3

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen