Ulv i fåreklær

Vi skriver mye om kjærlighetssorg. Vi ser filmer, vi hører sanger og vi leser artikler om det. Kjærlighetssorg ved tap av en kjæreste altså, men hva med kjærlighetssorgen man kjenner på når man mister venner?

Den bunnløse sorgen man føler over at man mister noen man trodde man skulle bli gammel sammen med. Når man finner ut hvordan h*n har tvinnet deg rundt lillefingeren mens du har prøvd – virkelig prøvd – å stabilisere vennskapet. Når du har åpnet huset ditt for denne vennen fordi h*n ikke hadde noe sted å dra.

Den dagen du får vite at h*n satt på gjesterommet i timesvis for å snakke trash om deg på sin hemmelige instagram, på messenger, tumblr, kik og what not, mens du i din naive tro var sikker på at h*n trengte litt tid alene, den dagen knuses hjerte ditt. 

Jeg kan med sikkerhet si at for meg føles dette verre enn noen kjærlighetssorg for noen kjærester. Men hvor er bøkene, filmene og sangene om dette? Jeg kan ikke si jeg har merket meg noen. Hvor er livsstilsartiklene som har tittel «hvordan gå videre etter et vennskapsbrudd»? Det er vel ikke en «thing» nettopp fordi man bare regner med at alle har nok av venner, så om dette skjer så har det ingen stor innvirkning eller påvirkning i et liv. Men oh boy, så feil de kan ta!

Det eneste man finner trøst i er at man ikke er den eneste som har blitt utsatt for dette spillet.
kilde//tumblr

#vennskapsbrudd #vennskap #bestevenner #kjærlighetssorg
 

1 kommentar

Victoria

29. juli 2017 kl. 20.02

Huff, så trist å lese..

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen