Den siste som står igjen..

Det er kanskje mange som kjenner seg igjen. Det å bli valgt til slutt (eller ikke i det hele tatt) i gymtimen eller friminuttene. Noen ganger skjer det fordi et par i klassen faktisk ikke er flinke i fotball eller volleyball, andre ganger skjer det som et resultat av utestengelse og mobbing. 

Akkurat nå føler jeg at jeg er tilbake på barneskolen igjen. Det å alltid bli valgt sist, selv om jeg alltid prøver å få med meg alle andre. Jeg prøver alltid å se det positive i ting, selv når det ikke finnes noe lys i enden av tunellen. Jeg unngår å skrive – her på bloggen, instagram, facebook – om hvor dårlig ting er, for å unngå at folk blir for eksempel bekymret. Jeg ønsker ikke å fremstille meg som et offer, selv om det faktisk er det jeg er. Et offer for et dårlig helsesystem. Et offer for mobbing gjennom barnehage, barneskole, ungdomsskole og videregående. Et offer som ingen har trodd på. Som har blitt avfeid som dramatisk, barnslig og oppmerksomhetssyk. Lite visste de om hva jeg faktisk holdt inni meg. 

Det skjer ikke bare i det ekte liv. Det skjer online. Det skjer på World of Warcraft, som er den eneste interessen jeg orker å drive med akkurat nå. Det skjer i «konkurranser» hvor man søker om å bli med. Det er kanskje ren tilfeldighet, men noen ganger føles det jævlig urettferdig. 

Som at jeg ikke føler nok på at jeg ikke er like flink, bra eller verdt som andre fra før liksom. Jeg som sitter hjemme dag etter dag, alene. Med gaming eller serier og that’s basically it. Joda, jeg prøver å være sosial. Med kjæreste. Med familie. Med de få vennene jeg har. Men jeg er livredd. For gang på gang viser det seg jo at jeg ikke er bra nok, uansett hvor hardt jeg prøver.


13 reasons why // weheartit

#dystymi #sosialfobi #agorafobi #angst #depresjon 

2 kommentarer

Marty Beatricè

20. oktober 2017 kl. 20.46

.. Husk at du også er mye mer enn bare et offer, du er et menneske som har så mye å dele og er resurssterk som bare det, men jeg skjønner og du skal ikke skamme deg.. Jeg skammer meg nemlig ikke over deg, og det er det ingen andre som gjør - isf om de gjør, så er de faens drittunger som ikke fortjener deg. <3 Ilu

padmesophie

22. oktober 2017 kl. 19.12

Noen ganger føles det ikke sånn. Spesielt ikke når det virker som det kun er ved å fremstille seg selv som et offer at man virkelig når ut til andre folk. Men tusen takk <3

Svar til denne kommentaren

Tina Marie

21. oktober 2017 kl. 06.55

Jeg vil velge deg først<3 Du er fantastisk og absolutt bra nok<3 Love you<3

padmesophie

22. oktober 2017 kl. 19.13

Og jeg deg <3 Love you too!

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen