10 kg lettere

Du vet når du går til et behandlingssenter og du gruer deg til hver eneste gang? Ikke fordi reiseveien er lang og kronglete eller fordi du må la hunden din være igjen hjemme, men fordi behandlingen river vekk så mye av grunnmuren du står på slik at du rett og slett bare klapper sammen når du kommer inn døren hjemme etterpå? Sånn har jeg hatt det i et par måneder nå. 

De siste par ukene har jeg prøvd å eliminere flere små ting i livet mitt som har tatt unødvendig energi og livslyst fra meg. Blant annet World of Warcraft. Det tidligere love of my life, eneste interesse og fritidsaktivitet. Der jeg fikk venner. Nå, etter en lang stund, har jeg innsett og forstått at flere av de vennene jeg trodde jeg fikk og hadde faktisk ikke var venner. De ville ha meg med fordi jeg var flink til å spille, fordi jeg var en god fire mage, som kunne alle tactics og som kunne instruere andre. Nå, som jeg ikke spiller, er jeg som et ekko fra fortiden. Men det er helt ok. 

I dag valgte jeg å eliminere en annen ting fra livet mitt; nemlig en uutholdelig, tøff, for krevende behandling som 99,9% sikkert ikke er den riktige for meg. Da jeg gikk ut fra behandlingsstedet følte jeg meg 10 kg lettere, og det gjør jeg fortsatt, selv om det er mange timer siden jeg kom hjem. Jeg har dermed storkost meg hjemme i sofaen med Saga og min bestevenninne Tina og sett på diverse tv-programmer, snakket og rett og slett slappet av. Diggeste følelsen jeg har hatt på lenge. ♥


Vi liker også å leke litt gjemsel… ♥

#hverdag #psykiatri #angst #fobi #depresjon #lettelse #asperger #autisme #aspergerssyndrom #asd

4 kommentarer

Victoria Larsen

22. november 2017 kl. 21.22

Åh, så nydelig hund <3

padmesophie

23. november 2017 kl. 15.35

Ja, ikke sant? *-* <3

Svar til denne kommentaren

mairho

22. november 2017 kl. 21.39

Det må føles veldig godt! Kos deg masse <3

padmesophie

23. november 2017 kl. 15.36

Det føles helt fantastisk! Jeg føler meg faktisk fri, for en gangs skyld. Tusen takk, du også <3

Svar til denne kommentaren

Den lille Pandaen c:

22. november 2017 kl. 23.39

Jeg er her om du ønsker å prate om alt mulig, jeg kan være din venn <3 om du vil. :)

padmesophie

23. november 2017 kl. 15.36

Åååh, så søt du er! Jeg vil veldig gjerne være vennen din <3

Svar til denne kommentaren

Den lille Pandaen c:

23. november 2017 kl. 21.42

Aw<3 Finn meg på fb, om du ønsker å prate^^ biter ikke så hardt c: Heter Tale Annie (fargerikt profilbilde)

padmesophie

23. november 2017 kl. 23.11

<3

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen