Eksamenstid og blogglyst

God 5. desember, alle sammen! Desember er desidert den beste måneden i hele året, hvertfall for meg. Julekalender på tv’en (for meg går det akkurat nå i Amalies Jul på dvd, jeg sverger nemlig til de gamle, gode seriene), research rundt hva slags vegansk julemat som skal på bordet i år, innpakking av gaver, stearinlys og røkelse er en utrolig god kombinasjon. Akkurat nå er det riktignok eksamenstid også- ikke for meg, men for mammi. Jeg hjelper til da, så her i leiligheten blir det mye logoped-, eksamens- og universitetsprat akkurat nå. 

Utover ettermiddagen og kvelden i går fikk jeg plutselig en enorm blogglyst. Jeg fant frem kamerastativ og lette etter fjernkontrollen til kameraet i kanskje.. 30-40 minutter før jeg gjorde meg klar til å ta bilder. Etter x antall bilder i en ny genser bestemte jeg meg for at nå er jeg ferdig med photoshoot og satte meg ned foran pcen for å redigere litt lys ++. Men da jeg så bildene på pc-skjermen ombestemte jeg meg med en gang. Jeg fikk vondt i magen og «rullgardina» i hodet falt ned. Jeg kan da ikke legge ut bilder av meg? Sammenlignet med alle jentene på topplisten, instagram og youtube ser jeg jo ut som en gigantisk ku og selvfølelsen droppet et par hakk, for å si det sånn. Jeg tenkte på det resten av kvelden, drømte om det i natt og har tenkt på det i hele dag. Hvorfor skal dét stoppe meg? Det er så sinnsykt vondt. Jeg sliter med mat og jeg sliter med selvfølelse. Jeg er lei av smakstilsatt vann og jeg er lei av vanlig vann. Da blir det julebrus og cola.. Jeg sliter med å huske å spise, så da blir det er par knekkebrød når alarmen i hodet endelig går. Fuck it. Det er ikke noe gøy i det hele tatt og det er absolutt ekstremt upraktisk. Jeg prøvde ut yoga en stund, og herlighet så bra jeg følte meg etterpå. Jeg satt igjen med en utrolig sinnsro og tilfredshet i hodet. Men den der Aspergeren og utmattelsen etter den minste lille ting som omhandler menneskelig kontakt både online og offline stopper liksom opp alt. Ugh. Noen ganger kunne jeg virkelig ønske jeg var nevrotypisk. 

dagens utblåsning er ferdig —> 

Over til en litt hyggeligere tone- jeg har laget en instagramkonto til min nydelige chihuahua Saga og den finner du her! Hun er utrolig oppmerksomhetssyk og veldig vakker, så hun følger allerede flere hundegrammer. Har din hund eller katt sin egen instagram? Legg gjerne ved navnet i kommentarfeltet! 

Ettersom bildene av meg selv i den nye genseren var heller skuffende får dere et bilde av de mest awesome sokkene i hele verden!

#desember #blogglyst #hverdag #eksamen #instagram #selvbilde #branok #doggram #hundegram #kattegram #dyregram #chihuahua

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen