..og så var det på’n igjen

I morgen slår hverdagen til igjen med Petter tilbake på jobb og mammi tilbake i Oslo. Jeg gleder meg ikke så veldig mye til å være alene igjen, merker jeg.. Og i tillegg er Tina bortreist og min kjære Marty som var den jeg snakket med om absolutt alt døde brått rett før jul. Så denne pangstarten på hverdagen i det nye året gruer jeg meg til. Heldigvis har jeg Saga, og på tross av at hun tidvis er masete (hun er fortsatt valp!) så er det en stor trøst og hjelp. 

Jeg tenkte bare det var en god idé å gi lyd fra meg. Blogglyst, lyst til å være sosial og i det hele tatt gjøre noe har vært på bunn i hele julen. Jeg var i tillegg på syning 29. desember og bisettelsen fant sted fredag 5. januar. Jeg vet enda ikke helt hvordan jeg skal hverken forholde meg til eller takle sorgen så foreløpig føles det best å bare trekke seg unna unødvendige ting..


jeg husker ikke hvor bilde er fra.. 

#sorg #død #hverdag #ferieslutt #bestevenn #tap #håp #smerte

2 kommentarer

Victoria Larsen

7. januar 2018 kl. 21.25

<3

padmesophie

7. januar 2018 kl. 22.13

<3

Svar til denne kommentaren

Helena Westergren

7. januar 2018 kl. 23.01

<3

padmesophie

11. januar 2018 kl. 18.07

<3

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen