Saint vs sinner

Så jeg bestemte meg for å investere i den lille versjonen av Kat sin parfyme Saint, fra kolleksjonen Saint vs Sinner- og jeg elsker den! Den lukter så sinnsykt godt, og det gjør ikke akkurat noe at pakken og flasken ser fantastisk ut. Jeg kommer garantert til å investere i en av de store flaskene, samt å få tak i Sinner versjonen av denne lille. 

Bloggingen min har det vært lite av, men jeg prøver stadig å se etter inspirasjon til å skrive litt mer. ♥

#kosmetikk #parfyme #vegansk #dyrevennlig #katvond 

4 kommentarer

Den lille Pandaen c:

7. februar 2018 kl. 14.13

Så pen! Jeg syns det er vanskelig å finne parfymer jeg liker, jeg har hatt 3stk jeg liker og 2 av dem finner jeg ikke igjen i noen av butikkene ellers koster de over 600kr for en liten en på nettbutikken, så fant meg en i jula og det var bra^^

padmesophie

7. februar 2018 kl. 22.14

Same, haha! Fant én jeg likte, men den var bare limited edition... Typisk min uflaks, haha. Men så bestemte jeg meg for å prøve den fra Kat Von D, og det angrer jeg ikke på :D

Svar til denne kommentaren

Den lille Pandaen c:

7. februar 2018 kl. 22.15

Jeg har britney spears sin, en hvit og rosa ish... håper jeg finner den igjen as. Når jeg går tom

padmesophie

7. februar 2018 kl. 22.17

Åååh, jeg kjenner følelsen!

Svar til denne kommentaren

Helena Westergren

8. februar 2018 kl. 00.06

ønsker meg også den!

padmesophie

13. februar 2018 kl. 15.38

Den er fantastisk!

Svar til denne kommentaren

Vero

9. februar 2018 kl. 00.20

Kan du beskrive lukten litt ? ^^ nyskjerri på å kjøpe sjæl 😄

padmesophie

13. februar 2018 kl. 15.39

Fragrance Family:
Floral
Scent Type:
Classic Floral
Key Notes:
Vanilla, Musk, Jasmine
Min mening er at denne (Saint) passer for de som er ganske lyse i huden, mens Sinner med sin kanelduft passer til de med litt mørkere hudtone :)

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen