En ny begynnelse..

Jeg er så utrolig takknemlig. Jeg var så heldig å endelig komme inn til en time hos en virkelig fantastisk psykiater takket være min absolutt beste mammi i hele verden. For en gangs skyld i løpet av mine 12 år i spesialisthelsetjenesten ble jeg hørt. Jeg ble lyttet til, tatt på alvor. Jeg møtte forståelse og trygghet. Den følelsen var absolutt ubeskrivelig. Med tiden – antageligvis snart – kommer jeg til å fortelle mer detaljert, for det er akkurat det bloggen handler om. Jeg laget den jo for å fortelle om livet mitt som autistisk og psykisk syk i en verden som ikke akkurat viser medfølelse og varmhet. Spesielt her i vårt eget land. Men uansett, dette er en ny begynnelse for meg. Dagen i går var den første dagen i resten av mitt liv og en fortsettelse på veien min videre til å akseptere meg selv slik jeg er og å jobbe mot en hverdag hvor ting er levbart det meste av tiden.

fbt

#fremtid #lykke #psykiatri #psykisksyk #nystart #mentalhelse #padmésophie #selvtillit #selvfølelse 

3 kommentarer

znippen

25. mars 2018 kl. 12.39

Du skriver så godt! Stå på! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den :D

padmesophie

25. mars 2018 kl. 12.43

Åh, tusen takk! Det betyr så mye :') Det skal jeg absolutt!

Svar til denne kommentaren

Den lille Pandaen c:

25. mars 2018 kl. 15.07

<3

padmesophie

25. mars 2018 kl. 19.49

<3

Svar til denne kommentaren

Anonymous

25. mars 2018 kl. 18.03

Du skriver utrolig bra :)
Stå på videre :) Ønsker deg en fin kveld <3

padmesophie

25. mars 2018 kl. 19.50

Tusen takk! <3Håper du har en fin kveld også :)

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen