En sinnsyk overraskelse og smålig angst..

På torsdag fikk jeg en overraskelse i innboksen min på facebook.. En fra Tønsbergs blad ville at jeg skulle ringe han, i forbindelse med konkurransen for 50-års jubileumet til Messafestivalen. Som de fleste vet har jeg ekstrem telefonangst men jeg tenkte «faen heller, dette skal jeg klare». Det var tross alt i forbindelse med en konkurranse. Det første han sa var «Hei. Gratulerer med å ha vunnet konkurransen om mitt messeminne» og jeg ble målløs. Jeg? En vinner? Hva skjer? Men joda, jeg er 1 av 3 vinnere av konkurransen i forbindelse med jubileet og jeg vant med en historie om da Mats og Thomas var ekstremt imøtekommende da jeg hadde angstanfall under konserten i fjor. Jeg fikk til og med komme innenfor sperringene etter konserten og fikk snakke med dem en stund. Jeg skrev desverre ikke noe særlig etter konserten i fjor, og heller ikke i 2016 på grunn av den tøffe tiden jeg var – og fortsatt er – gjennom. Men her kommer et lite bildedryss fra Messafestivalen 2013, 2016 og 2017 – og jeg starter med i fjor.

Litt senere på dagen snakket jeg også med Arild, som er hovedmannen bak messa og gjett hvem som skal dit litt senere for å ta imot premien sin PÅ SCENEN? Du gjettet riktig! Meg!


Foto: Han Quang William Steenbuch

Som man kan se så har jeg egentlig forandret meg veldig opp gjennom årene, men hvem gjør ikke det? 

#messafestivalen #messa #tønsbergmessa #tønsbergmessa2018 #messafestivalen2018 #konserter #tivoli #circuz #angst 

 

3 kommentarer

mairho

5. mai 2018 kl. 14.06

Så utrolig kult! Gratulerer så masse <3

padmesophie

5. mai 2018 kl. 14.18

Tusen takk! <3

Svar til denne kommentaren

kaosverden89

5. mai 2018 kl. 14.36

Gratulerer så masse ❤️

padmesophie

5. mai 2018 kl. 18.25

Tusen takk <3

Svar til denne kommentaren

Laurie Deline

6. mai 2018 kl. 09.33

GRATTIS!! ÆHHH SÅ RÅTT :D
Ufattelig koselige bilder :))

padmesophie

7. mai 2018 kl. 21.39

Veldig! :D
Tusen takk :)

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen