Når ordene setter seg fast

Ord betyr alt. Likevel setter de seg fast noen ganger, da du trenger de som mest. Uansett om man ender opp med stamming, å blande ordene eller å bare miste absolutt alle ordene er akkurat det samme for meg. Det er like vondt, hvertfall når jeg har så mye på hjertet.

Akkurat nå var det som inspirerte meg sangen Tornerose av Cir.cuz. Jeg har aldri hørt den live, i likhet med Bambi som er min absolutte yndlingssang. Mye fordi jeg selv ble kalt Bambi og fordi Mats og Thomas sine tekster er lett å kjenne seg igjen i og å få spesifikke følelser når man hører på dem (så lenge man orker å høre på norske tekster da, haha!). 

Jeg har i grunn vært litt engstelig for å skrive etter innlegget jeg postet 16. mai. I tillegg har det skjedd en del stuff. Både bra og smålig irriterende, frustrerende og what not. Men man lærer seg å takle det, på en eller annen måte. I de fleste tilfeller har man ikke noe valg, man må bare holde hodet over vannet og reise seg opp om man faller. Musikk er en av mine coping mechanisms. Jeg har fått så mye latter i det siste av den ekstremt varierende musikksmaken min, og et godt eksempel (fra spotify) finner du her.

Greit oppsummert har jeg i grunn hatt det rimelig fint siden 16. mai, ved hjelp av gode mennesker jeg faktisk tilbringer tid med fysisk. Det finnes faktisk folk jeg ikke blir sliten av å være med. Whaaaat, tenker du kanskje? Guess what – det gjør jeg også! Det føles godt, da. Det blir en del fine bilder og minner. 

#tanker #reflektering #minner #sommer #sol #minner #lykke #glede

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen