Alene

Responsen på forrige innlegg har for meg vært overveldende. På en god måte. Jeg har sjeldent vært så stolt av noe jeg har skrevet, men det er jeg denne gangen. Det beste var at da jeg skrev trengte jeg ikke å tenke engang. Fingrene fløy over tastaturet, og det jeg skrev ga mening. 

De siste dagene har hodet roet seg og Saga og jeg har kost oss hjemme alene. Jeg har faktisk gått et par turer og Saga har blitt med meg på yoga. Det føles utrolig godt! I tillegg har vi hatt besøk og jeg har fått meldinger fra familiemedlemmer som bryr seg fordi de vet at det å plutselig være alene i en 112 kvadratmeter er en stor forandring og noe som egentlig føles veldig ugreit. Medmenneskene mine har virkelig trådt til, og det setter jeg så utrolig stor pris på. Hva skulle man gjort uten mennesker som elsket deg?


Fineste, mulig mest nysgjerrige chihuahuaen 

#hverdag #chihuahua #psykiskhelse #recovery

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen