Concrete minerals

Er det noe jeg ikke gjør er det å faktisk se på reklamene på facebook og instagram, men for en gangs skyld – for noen uker siden – gikk jeg mot prinsippet mitt fordi noe faktisk så interessant ut.. Concrete Minerals er et dyrevennlig og vegansk merke basert i LA som hadde noen litt annerledes produkter. Jeg har ikke vært så sinnsykt flink til å la være å bruke penger i det siste, slik jeg egentlig lovet meg selv… Men se på det her da!

Leaping Bunny og CrueltyFree sertifisert

Jeg mener.. Hvem er det som IKKE blir forelsket i disse fargene da? Jeg som i tillegg virkelig har begynt å sminke meg igjen, og som for øyeblikket må finne ut hvilken av Kat von D sine farger på foundation passer til den mer solbrune huden min, haha. 

#makeup #skjønnhet #concreteminerals #vegansk #dyrevennlig 

1 kommentar

Jernbanefrua..

6. juni 2018 kl. 16.40

Lekte farger, skjønner at du falt for de der :-)) Hååer du fortsetter å være fornøyd med de lenge :-)

padmesophie

6. juni 2018 kl. 16.49

Ja, ikkesant!? Tror jeg kommer til å være fornøyd veldig lenge hehe. Blir gøy å eksperimentere litt nå :D

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen