Endelig

Endelig er det juni! Det er sinnsykt varmt, men det har det vel forsåvidt vært en stund allerede. Uansett så er juni liksom.. noe helt spesielt. Hvertfall for meg. Denne junien er enda mer spesiell fordi det snart er Marty sin første bursdag etter at hun ble borte. I tillegg har jeg jo Saga, som faktisk liker å være med på stranda (tro det eller ei!) og det er mye som foregår i livet mitt. 

I slutten av mars startet jeg jo nesten med «blanke ark», og endringene etter Bipolardiagnosen er fortsatt veldig tydelig tilstede. Det er medisiner, det er annen type behandling, og ikke minst en helt ny måte å se ting på. Det har vært en stor lettelse, men det har også vært vanskelig. Jeg har fått drømmene mine knust, og nye drømmer er bygget opp. Kontakt med fine mennesker fra fortiden, men også nye mennesker. Mennesker som gir meg tro på at alt kommer til å gå bra. Som gir meg motivasjon og inspirasjon. Som gjør at jeg rett og slett føler meg bra. 

Ting har forandret seg så mye. Jeg har faktisk fått litt farge til nå i sommer og jeg har til og med vært å badet ute på Husvik hos mimmi! Jeg har ikke vært i sjøen på fire år og jeg har ikke blitt brun på enda flere år enn det. Ting skjer, og noen ganger er det så utrolig mye bedre.

Image and video hosting by TinyPic
Bilde fra Tønsbergs blad er tatt av Per gilding, resten er tatt av meg.

Jeg har allerede nevnt inspirasjonen. Jeg tror faktisk jeg har skrevet seks hele blogginnlegg som ligger trygt på telefonen. Noen kommer det til å ta en stund før jeg faktisk poster ettersom temaene er sårbare, men alikevel. Jeg har lastet opp så mange flere bilder på Instagram enn jeg har gjort på over ett år. Det føles utrolig deilig!

#hverdag #motivasjon #inspirasjon #fremgang #recovery #psykiskhelse 

2 kommentarer

Aylar Von Kuklinski

5. juni 2018 kl. 00.56

Så fine og livlige bilder! :)

padmesophie

5. juni 2018 kl. 11.08

Tusen takk! :D

Svar til denne kommentaren

mairho

5. juni 2018 kl. 09.35

Åh, så herlig! Jeg elsker når jeg føler det sånn at ting endelig faller litt på plass og det skjer noen endringer. Håper du får det kjempefint framover <3

padmesophie

5. juni 2018 kl. 11.08

Veldig! Satser på at fremtiden skal bli veldig, veldig fin. Tusen takk <3

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen