Byen min er fin

Det er en hel halv evighet siden sist jeg skrev noe om ting jeg holder på med for tiden, så jeg tenkte det var på tide med et helt vanlig innlegg. Jeg har nemlig utfordret angsten min hver dag både denne uken, men også forrige uke! I tillegg har jeg vært oppe en del tidligere for å prøve å rette opp i søvnmønsteret mitt, etter anbefaling fra psykiateren. Det tar på. Det har seg i tillegg slik at siden jeg utfordrer meg selv så mye på eksponeringstrening vil ikke de positive effektene ved medisinendring og økning vises. Men alle steg fremover er et steg i riktig retning, right?

I dag var jeg først i behandling før jeg tok meg en tur ut i den fine byen min. Jeg gikk i bakgatene i Tønsberg og opp til Haugar, og herlighet så fantastisk Tønsberg er. Det er så koselig her, spesielt når solen skinner slik som nå. Fra den lille toppen på Haugar ser man i tillegg utover hele byen. 

cof

I dag ble en mye etterlengtet fin og mer positiv dag. 

#hverdag #sol #sommer #tønsberg

1 kommentar

hektapainterior

14. juli 2018 kl. 08.12

Der gjør seg med gåturer☺️

padmesophie

16. juli 2018 kl. 21.15

Det gjør seg så absolutt! Hvertfall innimellom :)

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen