Kjære hode, la meg gjøre dette

Advarsel: inneholder tekst om (mis)bruk av alkohol, angst og panikkanfall

I dag kom nyheten alle i Skeleton Clique har ventet på: Josh og Tyler er tilbake med ny musikk og har allerede lagt ut alle konsertdatoer. Vi har ventet i over ett år på livstegn fra dem så selvfølgelig er alle gira- inkludert meg. Da jeg scrollet nedover i Skeleton Clique gruppen jeg er med i på facebook slo det meg; det er utrolig mange som styrer og stresser over hvor tidlig de kan vente i køen utenfor Telenor Arena og hvor vidt det blir Golden Circle og m&g. Mens jeg? Jeg styrer og stresser med hvor vidt jeg orker å dra. 

Man får så utrolig perspektiv på ting når man sitter hjemme med angst. Eller når man er syk på en eller annen måte uansett.. Tenker andre noen gang over hvor heldige de er som bare kan gå ut og gjøre ting? Mammaen min sa det nå nettop «hm, jeg har så lyst på is, jeg. Jeg går ned på brygga snart!». Altså hallo, det er dagligdags for utrolig mange men også så langt fra virkeligheten som man kan komme for kanskje like mange. 

Jeg elsker Twenty One Pilots og jeg var heldig å få tak i billett da de var i Norge forrige gang, i oktober 2016. Jeg brukte mye tid på å bestemme meg for om jeg skulle kjøpe billett fordi jeg var usikker på hvordan jeg ville takle det og om det var verdt pengene. Selvfølgelig kom jeg frem til at uansett hva som skjedde så ville det være verdt å stå i samme bygning som dem, til slutt. Dette var på Oslo Spektrum. Til tross for nøye planlegging, forberedelser og å ha sørget for at jeg hadde nok alkohol innabords for å komme meg fra Sandvika til Oslo sentrum ble det et helvete for meg. Da det ikke var alkoholservering fordi TøP har yngre fans ble jeg edru rimelig fort da jeg kom inn i lokalet og endte opp med å sitte ute med vakter, inne med Røde Kors og inne – i gangen – i lokalene. Gråtende, hikstende, higende etter luft. Det er det som sitter igjen etter den kvelden. Mitt høyeste ønske den gangen var å høre på Tyler og Josh, og det er det enda, så jeg skal prøve igjen. 

Jeg forventer ikke noe bedre resultat. Det kan jeg ikke. Til tross for at jeg har kommet lenger i behandling så tar jeg også stadig 10 skritt tilbake. Men å se Tyler og Josh foran meg, i samme rom som meg og høre musikken deres live.. det er en av mine aller største drømmer. 

Så.. kjære hode, vær så snill å la meg klare dette.

Angst uten filter – et innlegg skrevet etter forrige konsert

 

#twentyonepilots #musikk #konsert #angst

1 kommentar

Etlivmedpsykose

11. juli 2018 kl. 21.09

Hold ut og ikke slutt å jobb med deg selv. Husk at det er bare angst. For meg hjelper det å skjønne at tanker påvirker følelser og følelser påvirker tanker, så finn ut hva du tenker og endre på tankemønsteret og kjenn på følelsene dine og prøv å la de gå gjennom deg og endre ubehaget.

padmesophie

11. juli 2018 kl. 22.27

Jeg kommer aldri til å slutte å jobbe. Som regel kan det jo bare bli bedre. Tusen takk for tips!

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen