Noen ganger blir ting feil // uplanlagte pauser

Den siste uken har på mange måter vært fin – fordi jeg har fått bevist for meg selv hva jeg kan – samtidig som den har vært ekstremt slitsom, og jeg tenker nå at jeg gjerne skulle vært foruten. Timeplanen har vært full av uforutsette hendelser, skuffelser, glede, ekstase og surr. 

Forrige torsdag (28. juni) endte jeg opp med angstmestringstrening på Teiedagen sammen med mammi og Saga. Det var greit og veldig vondt samtidig. Påfølgende søndag (1. juli) oppdaget jeg at min Brimnes dagseng fra IKEA var ødelagt. Noen møbler fra IKEA tåler tydeligvis ikke å bli skrudd opp og ned, for så å bli skrudd opp igjen et helt annet sted. Mandag ble brukt til å prøve å fikse den, inkludert å borre i metallskinnen før jeg oppdaget at det ble umulig å borre nye hull i treet på siden av sengen. Er det egentlig ordentlig tre i IKEAmøbler? I tillegg hadde jeg time hos psykiateren min. Der ble vi enige om at jeg må gjøre noe drastisk med døgnrytmen min fordi jeg lever i «feil» tidssone. Så da er planen å stå opp mellom halv ni og ni hver dag frem til det hjelper søvnen min. Dermed var jeg oppe ti på ni på tirsdag før det bar til Jysk for å finne en seng da de åpnet klokken ni. Heldigvis fant jeg en, som (igjen) heldigvis var på tilbud. Uføretrygd er nemlig ikke så lukrativt, og et uventet sengekjøp hugger ganske mye inn i økonomien. Vi fant ut at kusinen min, som fungerer som en storesøster, og samboeren hennes kunne være så snille og hjelpe med å kjøre den hjem med henger og da var jeg også så heldig at de kunne hjelpe meg så jobben med å sette den opp ble litt mindre. Onsdag var det tid for behandling, men også besøk av Tina rimelig tidlig på dagen.

Torsdag var den første dagen det ikke skjedde noe. Jeg kunne endelig puste litt ut. Men om du har asperger, eller kjenner noen som har det, vet du at kun én dag til å ikke gjøre noe spesielt ikke er nok når det har vært noe hver dag. For så vidt med sosial angst også. Eller bipolar lidelse. Jeg vet helt ærlig ikke lenger hvilke ting som tilhører hvilken diagnose som igjen gir personlighetstrekk som vises hos meg. Men samma det. 

I går var det endelig duket for noe hyggelig og planlagt. Nemlig at storesøster (Ida) og samboeren (Ole) kom på grilling! Det ble drinker, musikk og hyggelig selskap til langt på natt, så i dag er jeg også veldig glad for at det ikke skjer noe.. Jeg regner med at det tar en stund å hente meg inn etter denne uken. 

ptrsdrsdr
Sengetøy fra Blackcraft cult // Lucipurr puter fra Killstar

#hverdag #soverom #interiør #seng #killstar #blackcraftcult

2 kommentarer

Seline Ekelund

8. juli 2018 kl. 18.38

Så stilig sengetøy!!

padmesophie

9. juli 2018 kl. 13.02

Tusen takk! Jeg er veldig fornøyd :D

Svar til denne kommentaren

Evelin

9. juli 2018 kl. 12.36

koselig soverom nydelig farge på veggen :D

padmesophie

9. juli 2018 kl. 13.02

Tusen takk :D

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen