Battle for Azeroth

I natt er det tid for launch av Battle for Azeroth – den nye expansionen på World of Warcraft. Jeg og mange andre gleder oss helt sinnsykt, og jeg tenkte derfor det var på tide å oppdatere gamingdelen av bloggen min. 

Launch er midnatt i kveld fordi det skal være launch for både US serverne og EU serverne samtidig. Oh boy, Blizzard. Jeg har enda ikke helt bestemt meg for hvor vidt jeg skal sitte oppe, men jeg blir antageligvis å prøve meg selvom jeg forventer en del disconnects og offline server da jeg spiller på Silvermoon som har vært den største serveren for Alliance i veldig lang tid. 


Feral druid


Guardian druid


Min UI


Førest, Pølarize og Døubt er alle referanser til sanger av Twenty One Pilots og Krystallbarn er en hyllest til bestevenninnen min. 

Min main er altså en feral druid som jeg til tider også tanker med sammen med en ekstremt god kompis. Både Pølarize, Hecaté og Nushalea er også characters som vil bli prioritert når jeg er endelig når 120 med Førest. 

#gaming #worldofwarcraft #wow #battleforazeroth 

2 kommentarer

Den lille Pandaen c:

13. august 2018 kl. 20.03

Spennende! Kos deg!

padmesophie

13. august 2018 kl. 20.09

Veldig! Tusen takk :D

Svar til denne kommentaren

Anonymous

23. august 2018 kl. 13.17

Hvilke addons bruker du ?

padmesophie

23. august 2018 kl. 20.58

Altfor mange! ElvUI og BenikUI er de som synes mest da, om det var det du tenkte på :D

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen