One more light

Hei og hopp, i dag var det endelig tid for mandag igjen! Jeg har i grunn hatt en helt fantastisk bursdagshelg med nærmeste familie og i dag var det tid for min første tatoveringstime hos Mr. & Mrs. i Holmestrand. Dagen startet forholdsvis kjip med at jeg bare har blitt mer og mer forkjølet (immunforsvar er no’ dritt) men jeg var fast bestemt på å være i Holmestrand klokken 11. Ettersom Tina var med ba jeg henne ta litt bilder underveis, før jeg forstod hvor idiotisk vond plassering jeg hadde valgt, men ja ok. Det gikk bra og jeg er helt sinnsykt fornøyd. 

Denne er nemlig en tribute til Marty og et av hennes yndlingsband; Linkin Park. Denne sangen ble også spilt i bisettelsen hennes, og det var det som inspirerte meg mest av alt. Dette var viktig for meg å gjennomføre og det var også viktig at denne synes til (omtrent) enhver tid. 

Som sagt så er jo ikke plasseringen den minst smertefulle, men jeg har jo også tatovert alle fingrene og venstre hånd og selvom det ikke kan sammenlignes er jo alle de også mer eller mindre smertefulle plasseringer. Man må lide for skjønnheten!

#tatovering #kjærlighet #vennskap #linkinpark

4 kommentarer

Maiken Johnsen

27. august 2018 kl. 16.34

Så fin tatovering :D

padmesophie

27. august 2018 kl. 16.35

Tusen takk! :D

Svar til denne kommentaren

mairho

27. august 2018 kl. 18.26

Den var kjempefin <3 Så flink du er som klarte å fullføre! Syntes tatoveringene jeg har på armen var sykt smertefulle, så creds til deg som begynner å bli syk også! God bedring <3

padmesophie

27. august 2018 kl. 18.38

Tusen takk <3 Jeg er så sinnsykt fornøyd selv, så gleder meg til den healer helt! Det er så forskjell på hva som er vondt fra person til person og plassering at det er helt merkelig. :o Takk <3

Svar til denne kommentaren

Charlotte

28. august 2018 kl. 07.39

For en utrolig fin tribute til Marty. Utrolig tøft gjort av deg! Den ble kjempe fin ❤️

padmesophie

28. august 2018 kl. 12.21

Tusen takk!

Svar til denne kommentaren

julietalivstil

28. august 2018 kl. 19.31

Så fin tatovering<3

padmesophie

28. august 2018 kl. 20.18

Tusen takk <3

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen