Sa han virkelig det?

«Eller for å få oppmerksomhet».

Sa han virkelig det, er det første jeg tenker. Fordi det er så forbanna gøy å ha angstanfall. Dritgøy, faktisk. Det man trenger er distraksjon. Man trenger hvertfall ikke å stille spørsmål ved seg selv, føle seg teit og ikke minst tenke enda verre om en selv. «Det er ikke derfor» svarer jeg, før jeg prøver å fordype. Han så meldingen, men logget av. Så logget han på igjen. Uten å svare.

Hva er det som skjer? Å være en misforstått person er langt ifra gøy. Det gjør vondt. Den type vondt man kjenner helt inn til beinmargen. Men om man tror det er for å få oppmerksomhet så vil man ikke forstå hvor vondt det faktisk er når mennesker stiller spørsmål vet at du er syk.

For det er så jævlig gøy å ha lange, vonde angstanfal når man er helt alene. Det er så gøy å ønske å dø. Det er hvertfall skikkelig gøy å føle seg helt utenfor samfunnet.

Jeg venter bare på et «skjerp deg».

Det gjør ikke så vondt når det kommer fra fremmede. De kan tro, synes , mene og si hva de vil. De har ikke peiling. Men når det kommer fra en som betyr nærmest alt for deg. Som du håpet på en fremtid med. Som du ville ting skulle fungere for. Som du har kjempet mot deg selv for at ting skulle fungere i lengden! Da er det som om tusen kniver stikkes i hjertet ditt.

Bestevenninnen min ville vært forbanna. Hun hadde slettet og blokkert han fra alt. For hun kjente han, hun også. Tydeligvis ikke så godt som jeg gjør nå, men det er kanskje like greit. Hun hadde det ikke noe lettere enn meg. 

Så får fremtiden bare vise. Hvor vidt du vil forstå eller fortsatt sitte i mørket.

Skrevet 17. juni 2018

2 kommentarer

basketballfrue

26. august 2018 kl. 12.09

Angst er kjempevanskelig. Det er mange som ikke helt skjønner at det er en sykdom, og at det er viktig for enkelte som lever med det å kunne snakke om det. Dessverre så er det mange som synes det er vanskelig å forstå det på riktig måte, og dermed kommer med vonde beskyldninger. Håper du blir bedre snart!

padmesophie

26. august 2018 kl. 13.05

Angst er veldig vanskelig. Det blir enda vanskeligere når man har personer som står deg nær som avfeier deg og får deg til å føle deg dum.. Jeg har blitt forespeilet at jeg nesten garantert kommer til å ha angst resten av livet på grunn av de andre tingene som ligger i bunn, så det er liksom noe å jobbe med og akseptere.

Svar til denne kommentaren

autismehverdag

26. august 2018 kl. 17.51

Ville bare gi deg en klem <3

padmesophie

26. august 2018 kl. 18.28

Tusen takk <3

Svar til denne kommentaren

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen