Kjøring

23.08.18

I dag hadde jeg min første kjøretime. Jeg lærte meg å justere setet, speil og diverse. Jeg hadde bestemt meg for å ikke kjøre, men jeg gjorde det likevel – og det gikk, til min store overraskelse, faktisk bra! Jeg kjørte på både grus og asfalt og jeg møtte både to biler og en gående. Jeg holdt meg perfekt i min kjørebane hele tiden og jeg hadde visst en veldig bra sving. Kjørelæreren likte pågangsmotet mitt og at jeg faktisk gledet meg til å kjøre og ikke bare så på det som en nødvendighet.

Jeg kræsjet ikke og jeg drepte ingen! Det er det største for meg, haha.

6.9.18

Min andre kjøretime

I dag har jeg kjørt på veien! Jeg kjørte en runde opp ved Munkerekka og tilbake før jeg kjørte småveier inne på Teie. Igjen så gikk det bra! For meg var det rimelig stort å klare å følge med på alt som skjedde med biler med stressa sjåfører, blinking, rygging og svinger. Jeg er lettet for at jeg gjennomførte fordi jeg før timen bare hadde lyst til å gi opp. Jeg er bra nok.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Merk: Kommentarer legges ut etter manuell godkjenning.


Til toppen